Apel creștin pentru incetarea violențelor in Gaza - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Apel creștin pentru încetarea violențelor în Gaza

[2009-01-01]
 Într-un apel comun, semnat de principalii conducători ai Bisericilor creștine de la Ierusalim, israelienii și palestinienii sunt îndemnați să înceteze violențele și să rezolve diferendele prin mijloace pașnice.
Comunicatul comun, semnat de patriarhul ortodox grec Teofil al III-lea, patriarhul latin Fouad Twal și patriarhul armean Torkom II, cheamă la ”o zi pentru dreptate și pace” în Țara Sfântă, duminică 4 ianuarie 2009.
Este exprimată îngrijorarea față de consecințele care decurg din confruntările violente și se face apel la ambele părți beligerante să se abțină de la acte de violență și să reia dialogul pașnic.
Totodată, conducătorii Bisericilor creștine de la Ierusalim solicit㠔comunității internaționale să-și asume responsabilitățile și să intervină imediat și activ pentru a face să înceteze vărsarea de sânge și pentru a pune capăt oricăror forme de confruntare”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 5743, Ultimul acces: 2023-06-10 01:42:30