Arhiepiscopia Bucurestilor alaturi de sinistrati - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Arhiepiscopia Bucurestilor alaturi de sinistrati

[2005-07-27]
In cadrul actiunilor de intrajutorare organizate la nivelul Arhiepiscopiei Bucurestilor, in ultimile doua saptamini s-au derulat mai multe transporturi catre zonele afectate de inundatii, in special catre localitati din judetul Vrancea. In sprijinul familiilor sinistrate au fost trimise alimente, imbracaminte si aparate electrocasnice, donate de credinciosii din intreaga capitala. Mihnea Susan, consilier pe probleme de asistenta sociala in cadrul arhiepiscopiei Bucurestilor ne-a oferit detalii: "Pana acum, prin fortele proprii Arhiepiscopiei, au fost trimise cca. 3800 kg de saci cu haine si imbracaminte. Au fost sortate si trimise separat 88 de perechi de pantofi, aragaze, televizoare, 200 de pachete de alimente in valoare de 10.000 lei noi, 100 milioane de lei vechi. Aceste ajutoare au fost transmise catre anunite zone din Moldova, as mentiona in mod special Focsani".
Tot in cadrul Arhiepiscopiei Bucurestilor, actiuni umanitare au fost derulate si pentru sinistratii din comuna Ghimpati, judetul Giurgiu. De asemenea, de la protoeria Giurgiu a plecat astazi un transport catre localitatea Coscova, din judetul Mehedinti.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 1642, Ultimul acces: 2024-04-18 00:15:44