La Protopopiatul Botosani continua sa soseasca ajutoare pentru sinistratii care au avut de suferit de pe urma inundatiilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

La Protopopiatul Botoșani continua sa soseasca ajutoare pentru sinistrații care au avut de suferit de pe urma inundațiilor

[2005-07-25]
Transporturi de bunuri au fost aduse pina in prezent de parohiile Sf. Ilie, Buna Vestire, Sf. Antonie cel Mare, Sf. Dumitru, Izvorul Tămăduirii, Sfinții Trei Ierarhi, Sf. Treime, Pacea, Duminica Mare, Eternitatea, Sf. Gheorghe - toate din Botoșani precum și parohii din mediul rural: Stăuceni, Agafton, Mandreati. In total, s-au adunat peste 300 de pachete cu haine alimente prelucrate si cereale. De asemenea, tinerii din protopopiat au strâns pachete cu haine și alimente si se vor implica și la încărcarea mijloacelor de transport către zonele sinistrate. În ceea ce privește ajutoarele financiare, pana in prezent s-au strins prin intermediul Protopopiatului Botoșani aproape 100 de milioane de lei vechi. Acesti bani vor fi centralizați, în vederea constituirii unui fond special pentru construirea de locuințe, iar bunurile strânse vor fi împărțite de către preoții delegați ai Protopopiatului Botoșani direct sinistraților.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 833, Ultimul acces: 2020-12-01 21:08:42