La Facultatea de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae" din Iasi a fost sustinuta astazi proba scrisa, la disciplina Dogmatica Ortodoxa - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

La Facultatea de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae" din Iasi a fost sustinuta astazi proba scrisa, la disciplina Dogmatica Ortodoxa

[2005-07-25]
Care au fost subiectele la cele patru sectiuni, aflam de la Pr. Lect. univ. dr. Ilie Melniciuc, secretarul comisiei de admitere: ?Cei de la Teologie-Asistenta, Teologie-Didactica si cei de la Teologie-Arta sacra au avut ca subiect Sf. Taina a Mirungerii - la primul subiect si Sf. Taina a Euharistiei - la al doilea subiect, iar studentii de la Teologie-Pastorala au avut ca subiect despre ?Revelatia supranaturala sau pozitiva? si ?Rodirea harului in Biserica?; har si harisme. Este vorba despre doua subiecte punctuale, la fiecare din cele patru subdomenii de specializare. Cela doua subiecte trebuiau tratate in doua ore?.
Rezultatele provizorii ale candidatilor la Facultatea de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae din Iasi vor fi afisate in dupa-amiza zilei de 27 iulie, iar dupa solutionarea eventualelor contestatii, pe 29 iulie se vor afisa rezultatele finale.
La Facultatea de Teologie Ortodoxa din Iasi s-au inscris pentru concursul de admitere 359 de candidati care au la dispozitie 205 locuri.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 919, Ultimul acces: 2020-12-02 14:04:23