Congres despre embrionul uman inainte de implantare - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Congres despre embrionul uman înainte de implantare

[2006-02-08]
Academia Pontificală pentru Viață, a anunțat astăzi serviciul de știri al Vaticanului, organizează în 27 și 28 februarie a.c., în noua Aulă Sinodală din Vatican, un congres dedicat temei: "Embrionul uman înainte de implantare: noutăți științifice și considerente bioetice". Această Academie își începe istoria în 1603, cunoscând în timp mai multe nume, actualul fiind stabilit în 1936 de Papa Pius al XI-lea.

Deschiderea congresului de la sfârșitul acestei luni va fi făcută de Episcopul Elio Sgreccia, președintele Consiliului Pontifical pentru Pastorația Sănătății. Prelatul va vorbi pe tema: "Cultura morții împotriva culturii vieții în învățătura Evangelium Vitae". Sesiunile vor mai trata printre altele dezvoltarea embrionului uman înainte de implantare; diagnosticarea embrionilor înainte de implantare; statutul bio-antropologic al embrionului tot în aceeași etapă. În 28 februarie, după-amiaza, este programată o masă rotundă la care diverși academicieni vor discuta pe tema: "Este embrionul uman o persoană?"

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 847, Ultimul acces: 2024-06-14 15:08:27