Biserica Ortodoxa Romana alaturi de sinistrati - 5 miliarde de lei (vechi) pana in momentul de fata - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Biserica Ortodoxa Romana alaturi de sinistrati - 5 miliarde de lei (vechi) pana in momentul de fata

[2005-07-23]
In urma colectelor organizate de Biserica Ortodoxa Romana in vederea ajutorarii persoanelor sinistrate, s-au adunat pana in acest moment aproximativ 2,5 miliarde lei vechi, 41 mii de euro si 30 mii de dolari, in total 5 miliarde lei vechi. Potrivit Biroului de Presa al Patriarhiei Romane, banii vor fi folositi pentru reconstructia unor case si scoli din judetele Moldovei afectate de inundatii. De asemenea, pe langa bani, s-au adunat cantitati remarcabile de alimente, imbracaminte si medicamente, care vor fi trimise spre zonele cu probleme. In acelasi timp, parohiile din toate zonele grav afectate de inundatii ofera zilnic cel putin o masa calda sinistratilor.
In campania de ajutorare a sinistratilor, alaturi de Biserica Ortodoxa Romana, s-au implicat mai multi operatori de telefonie, care contribuie la strangerea de fonduri pentru persoanele afectate de inundatii. Pana acum, prin intermediul acestora s-au adunat 7 miliarde lei vechi, iar campania de strangere de fonduri va continua inca 3 luni.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 776, Ultimul acces: 2020-11-29 15:38:52