DVD Evenimentele Finale, versiunea in limba romana - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

DVD Evenimentele Finale, versiunea in limba romana

[2006-02-06]
Intrucat materialul “Evenimentele finale” circula in cateva variante - 7Media, traducere si prelucrare, plus alte doua versiuni, subtitrare audio respective text facute de altii (cel putin din ce stim la ora actuala), si intrucat materialul este multiplicat/vandut fara semnaturi ale echipei tehnice de adaptare in limba romana, fara drepturi de autor sau siguranta a calitatii s.a. (inclusiv, si mai ales intre pastori), va aducem la cunostinta starea actuala a proiectului.

Conversatia 7Media/Pro Logos cu Amazing Facts a inceput inainte de Conferinta Generala din 2005, fiind accentuata de solicitarile din tara din ultima vreme. Aveti mai jos un extras din ultima conversatie avuta cu Douglas Garcia, directorul proiectului Final Events, raspuns oferit miercuri, 1 februarie 2006.

"Bun gasit Christian,
Inca lucram la versiunea Europeana si, din pacate, nu pot oferi o data a lansarii. Stiu ca sunteti nerabdatori, dar inca mai avem de rezolvat cateva probleme tehnice/de personal. Suntem pe cale de a rezolva situatia si sper ca in curand vom putea pune produsul pe piata.
Am schimbat site-ul saptamana trecuta, asa ca atunci cand versiunea Europeana va fi disponibila vom posta anuntul acolo. Adresa este http://www.finalevents.com
Dumnezeu sa va binecuvinteze.
Douglas"

In ideea aceasta, credem ca produsul si proiectul in sine ne solicita rugaciunea. Nu este cazul sa “stricam” piata cu produse piratate sau facute neprofesionist (noi insine, 7Media, am sistat multiplicarea produsului prelucrat de noi, asteptand mai degraba momentul cand vom putea distribui produsul original). In acelasi timp incurajam prezentarea lui in cadru restrans, tocmai pentru ca, atunci cand va fi distribuit oficial produsul original, sa poata fi apreciat la reala lui valoare.

Pentru alte detalii, eventuale precomenzi, va stam la dispozitie.
Christian Salcianu
revista.prologos@gmail.com

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 978, Ultimul acces: 2024-06-23 11:13:24