Cerere de rugaciune pentru Diana Romischer - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cerere de rugaciune pentru Diana Romischer

[2006-02-06]
Am rugamintea de a transmite prin intermediul dv. un apel disperat la rugaciune pentru sora noastra Diana Romischer din Augsburg, membra a comunitatii adventiste din acest oras. Sora respectiva este fiica sorei noastre Jula Maria din comunitatea “Betania” Timisoara si are o tumoare canceroasa la pancreas, ineoperabila din cate am inteles.

Dansa este in tratament naturist de la aflarea diagnosticului insa boala a avansat, iar acum se afla in spital in perfuzii. Stim ca Domnul o poate vindeca printr-un singur cuvant sau prin oameni Sai, dar tot atat de bine stim ca El va avea cuvantul hotarator in acest caz. Oricare va fi acesta, faca-se voia Sa! Noi dorim ca sa intelegem ca numai predati total in mana Lui vom putea obtine biruinta finala indiferent de incercarile prin care suntem trecuti.

Sorei respective am inteles ca I s-a facut ungerea cu ulei de catre conducatorii bisericii, iar din punct de vedere medical s-a facut tot ce a fost posibil. Ramane deci doar sa ne rugam: “Faca-se voia ta Doamne!”


Cu pretuire,

Dorel Maxim, maxid@rdslink.ro

==================

29 Ianuarie 2005, Informatii noi primite de la sotul sorei Diana

*Diagnosticul este tumoare la pancreas (de 13x9 cm) cu metastaze la ficat in toate regiunile, de pana la 7 cm.
*Splina se pare ca este infiltrata
Diagnoza a fost stabilita in 13.12.2005. prin sono si CT.

Diana a trait la aceasta data Vegan si a urmat o cura de diferite sucuri (morcovi, telina, sfecla rosie, rosii si apa distilata la fiecare jumatate de ora) timp de o saptamana. Dupa acest tratament a inceput o somnolenta de o saptamana, a fost internata la spital pentru 3 zile unde s-a constatat in continuare hipercalcemie E 87,8 si zahar in singe R 73,9. Acum primeste regulat insulina si permanent infuzie cu 0,9% NaCl. Nu a facut alta terapie "chemo" sau alte injectii, nu are dureri si nici nu a luat medicamente contra durerilor.

Starea de acum este de resemnare in fata bolii. Pana ieri a incercat si a fost plina de speranta dar, nereusind sa se ridice in picioare, s-a resemnat. Diana este acasa de trei zile si este ingrijita de familie (sot, 2 fiice si fiu, precum si de mama ei) fiind permanent sub observatie. Medicul de familie vine zilnic sa o observe, dar este resemnat si el. Dupa parerea lui are loc o otravire lenta a organismului, din cauza ficatului care se pare ca nu mai lucreaza.

In continuare, Diana, bea sucuri de portocale sau mere, ceai de Coada calului, apa filtrata si a mancat pana ieri fulgi de ovaz si de mei, totul nefiert, umflat in apa, sau sucuri de morcovi, portocale, mere etc.

Noi suntem increzatori in Dumnezeu si cerem in rugaciuni o minune, dar faca-se voia Lui.

Cu stima, Georg Romischer

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1216, Ultimul acces: 2024-06-14 08:09:57