Bucurie si sarbatoare la Socodor - Sabatul tineretului „Dor de cer” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Bucurie si sarbatoare la Socodor - Sabatul tineretului „Dor de cer”

[2006-02-06]
[ Conferinta Banat ]
De vineri seara incepand, fiecare tanar al comunitatii locale si-a adus aportul de la cel mic la cel mare pentru infrumusetarea Sabatului care de fapt era al lor.
Programul de dimineata a fost deosebit: de la ora de rugaciune la lectiunea tinuta in mod creativ de pastorul Bota Daniel, apoi la serviciul divin, unde fr. Roman ne-a invatat sa dorim mai mult cerul. Si pentru ca dorul din inimile noastre sa creasca, tinerii au fost invitati in « gradina rugaciunii » in fata amvonului. Gradina a fost plina de flori tinere care prin venirea lor in fata au aratat in fata martorilor vazuti si nevazuti ca le este dor, dor de cer.
Dupa serviciul divin am avut o masa de partasie la adunare, dupa care toti tinerii au ajutat la impartirea de invitatii pentru evanghelizarea care urma sa inceapa a doua zi.
Sabatul se incheie cu un program festiv, cu un festival, « Festivalul fulgilor de nea », la care au participat formatii corale si instrumentale din comunitatile: Beliu, Ineu, Sepreus, Apateu, Arad-Betel, Arad-Micalaca.
A fost un Sabat care ne-a apropiat mai mult unii de altii, si pe toti de Dumnezeu, si de cer. Sala arhiplina ne-a incurajat ca si pe viitor sa mai facem asemenea programe.
In acest popas de cantec si poezie, toate sufletele tinere, toti
« fulgii de nea » care s-au adunat la Socodor au putut sa cante in corul final reunit imnul: Dor de cer.
In calatoria noastra catre cer, dorul din inimile noastre ne indeamna sa fim albi ca zapada.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 975, Ultimul acces: 2024-06-23 21:48:41