Emisiunile Centrului Media Adventist la B1TV - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Emisiunile Centrului Media Adventist la B1TV

[2006-02-06]
(Oana Neagu / AARC)
Traim pe un continent crestin, intr-o tara care de-a lungul secolelor s-a mandrit ca este crestina. Insa ce inseamna, mai concret, a fi crestin? Care sunt valorile si calitatile unei vieti de crestin? Una dintre „roadele" credintei este iertarea. Cum ar trebui sa fie iertarea crestina? Care sunt motivele pentru care un crestin ar trebui sa ierte? Si nu in ultimul rand, cat de mult ar trebui sa ierte un crestin? Care a fost relatia omului cu Dumnezeu in timpurile biblice? Care este relatia omului cu Dumnezeu in timpurile moderne si care este principiul care sta la baza acestei relatii?

Iata doar cateva coordonate ale editiei de vineri, 3 februarie 2006, a emisiunii „Jurnal de credinta" pe care o puteti urmari la B1TV incepand cu orele 16,00. Beatrice Lospa impreuna cu invitatul emisiunii, pastorul Adrian Bocaneanu, vor discuta despre „Ce inseamna sa fii crestin?"
www.jurnaldecredinta.ro

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 959, Ultimul acces: 2024-06-25 01:31:41