120 de ani de la prima aparitie a „Semnelor timpului” in zona Pacificului de Sud - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

120 de ani de la prima aparitie a „Semnelor timpului” in zona Pacificului de Sud

[2006-02-06]
(Nathan Brown / ANN)
Numarul din ianuarie/februarie al revistei „Semnele timpului” marcheaza 120 de ani de aparitie continua a revistei in zona Pacificului de Sud.

Primul numar al revistei „Ecouri Biblice si Semnele timpului” a fost publicat in Victoria, Melbourne in ianuarie 1886. Istoria revistei este prezentata in ultimul numar intr-un articol scris de Alan Holman, fostul director de productie la editura ce publica „Semnele Timpului”.

In 1886, primul editorial promitea ca revista va proclama adevarul biblic – „ecoul” – si va sublinia semnificatia timpului. Fostul editor al revistei, pastorul Bruce Manners spunea ca este mandru de faptul ca „Semnele timpului” inca indeplineste aceasta misiune. „Pentru mine a fost o onoare sa fac parte din istoria unei reviste atat de importante pentru cultura Australiei” spunea el.

Punerea bazelor unei tipografii si publicarea regulata unei reviste a constituit o prioritate pentru pionierii adventisti din Australia, care au vandut primul numar al revistei la colturile strazilor din Melbourne. Acum, multumita abonatilor si sponsorilor, revista „Semnele timpului” ajunge luna de luna in casele oamenilor si este de asemenea disponibila in foarte multe locuri publice, cum ar fi statiile mijloacelor de transport, salile de asteptare si la marile evenimente ale diverselor biserici.

In ultimii doi ani, „Semnele timpului” a inregistrat o crestere semnificativa a prezentei pe Internet. Potrivit cu spusele editorului online Scott Wegener, editia australiana a revistei primeste zilnic peste 75 de vizitatori, numar aflat intr-o continua crestere la fiecare luna.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 930, Ultimul acces: 2024-06-25 01:46:31