George Pruteanu la Galati - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

George Pruteanu la Galati

[2006-02-06]
(Dorel Neacsu / AARC Moldova)
Sambata, 28 ianuarie 2006, pe parcursul a trei ore, la Biserica Crestina Adventista de Ziua a Saptea BETEL – GALATI, s-a desfasurat simpozionul „Imaginea care suprima Cuvantul”. Invitatii cu care s-a dialogat au fost: Dr. Traian Aldea, care deja participase de dimineata la bucuria botezului din Biserica Betel, si Conf. univ. dr. George Pruteanu, membru al Consiliului de Administratie al TVR. Din interventiile oaspetilor a reiesit ca televizorul, in conditiile actuale, este un mijloc de imbecilizare in masa, de distrugere a caracterelor si indepartare de Dumnezeu.

Partea finala a fost dedicata intrebarilor din sala la care dl. George Pruteanu a raspuns, subliniind faptul ca in prezent este aproape imposibil sa mai redresezi lucrurile aflate pe povarnisul decaderii morale. De la dumnealui s-a obtinut promisiunea ca va uza de toata influenta de care dispune pentru a propune timp de emisie la televiziunea nationala si cultelor minoritare, cu conditia ca bisericile locale sa solicite acest lucru in scris Consiliului National de Administratie.

Masa de partasie care a urmat a oferit ocazia de a continua dezbaterile si de a ne cunoaste mai bine. Cuvintele scrise in Cartea de onoare a Bisericii Betel de dl. George Pruteanu si sotia dumnealui indica imaginea favorabila pe care si-a format-o despre noi si Biserica din care facem parte. La viitoarea intalnire doreste sa discutam despre muzica autentica. Programul a fost preluat de o televiziune locala si va fi transmis duminica la ora 12, pe parcursul a cinci emisiuni.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 960, Ultimul acces: 2024-06-15 02:55:04