Oaspeti din Spania - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Oaspeti din Spania

[2006-02-06]
(Nelu Burcea / AARC)
In perioada 30 ianuarie – 01 februarie, Romania a primit vizita unei delegatii sosite din Spania.

Presedintele comunitatii din Madrid, doamna Esperanza Aguire, impreuna cu diverse personalitati din Spania a avut o serie de intalniri cu personalitati ale vietii politice din Romania precum: domnul Presedinte Traian Basescu, domnul Mircea Geoana si altii.

Romania este tara din care provin mai mult de 120.000 de romani ce locuiesc in comunitatea din Madrid.

In cadrul acestei vizite, dl. Raul Lopez Vaquero, primarul din Coslada si d-na. Maria Montserrat Munoz, primar in Fernando de Henares, membri ai delegatiei din Spania, au vizitat sediul Uniunii de Conferinte si Centrul Media Adventist, unde s-au intalnit cu o parte a Comitetului Uniunii.

Din declaratia dl. Raul Lopez Vaquero, primar in Coslada, amintim: “ In Romania, Biserica majoritara este Biserica Ortodoxa; in Spania insa, printre romani, Biserica majoritara este Biserica Adventista”, domnia sa, lasand sa se inteleaga aprecierile fata de Biserica Adventista din Spania.

Un alt scop important al vizitei a fost intalnirea cu persoane din Romania care au rude si prieteni in comunitatea din Madrid, intalnire ce a avut loc marti, 31 ianuarie, ora 18.30, la hotelul Athene Palace Hilton din Bucuresti.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 931, Ultimul acces: 2024-06-12 17:03:38