Sabatul usilor deschise la Strugari - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sabatul usilor deschise la Strugari

[2006-02-06]
(Chirileanu Eugen / AARC Moldova)
Sambata, 28 ianuarie 2006, in localitatea Strugari din districtul Moinesti, Bacau a avut loc prima editie a "Sabatului usilor deschise", cea de-a doua fiind planificata pentru 18 februarie. Intre cele 14 persoane din afara bisericii A.Z.S. s-a aflat, pentru prima data, sotia primarului si totodata directoarea scolii comunale si a scolilor din satele satelit. Din partea Uniunii ne-am bucurat de prezenta fratelui George Uba, care a incantat auditoriul cu mesajul special pentru acea ocazie. Totul s-a incheiat cu o masa bogata de partasie la care oaspetii au putut declara: " Nu stiam ca poate exista atata fratietate intr-o biserica" De asemenea s-au pus bazele pentru o colaborare foarte stransa intre biserica A.Z.S. din Strugari, pe de o parte si Primarie si Scoala pe de alta parte.
sus

10. Sabatul usilor deschise la Timisoara
(Pavel Memete / AARC Banat)

Sambata, 28 ianuarie 2006, intr-o atmosfera sarbatoreasca la biserica Timisoara III, a fost marcat Sabatul usilor deschise. La eveniment au raspuns invitatiei si au luat cuvantul prof. dr. Petru Andea, deputat in Parlamentul Romaniei, dl. Daniel Ursu, consilier la Primaria Timisoara, Agent Sef Adj. Ioan Grecu, din partea Politiei Municipiului Timisoara, Politia de Proximitate, Col. Marin Teodorescu, din partea PPCD, Dr. Adamescu Rodica, medic, Pastor Rus Dorel, presedintele Comunitatii Penticostale de Banat si pastorul Bisericii „Speranta”, Pastorul Marius Birgean, din partea Bisericii Baptiste „Emanuel”, Pastorul Nini Cornel, din partea Centrului Crestin Timisoara, Biserica „Agape” si Pastorul Ioan Lungu, de la Biserica „Metanoia”. Vorbitorii si-au exprimat bucuria pentru aceste actiuni ale Bisericii Adventiste si importanta cunoasterii reciproce pentru a dezvolta spiritul de respect, intelegere si dragoste crestina. Fiecare invitat a primit in dar cartile: „Maini ale sperantei” si „Tablete de stil de viata”.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1043, Ultimul acces: 2024-06-14 15:09:24