Costul ZMT: 100 milioane de euro - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Costul ZMT: 100 milioane de euro

[2005-07-26]
Ziua Mondială a Tineretului va costa aproximativ 100 de milioane de euro, au informat organizatorii evenimentului. În timpul unei conferințe de presă ce s-a desfășurat vineri la Bonn, Hermann-Josef Johanns a prezentat balanța financiară celor 25 de sponsori principali, ocazie cu care a afirmat că este încrezător în acoperirea costurilor.

Sponsorii și afacerile, care compun "o mostră reprezentantivă a economiei și societății germane", au acoperit deja 7,5% din bugetul total, a declarat Johanns. Contribuțiile pelerinilor vor acoperi 40% din cheltuieli, în timp ce Diecezele germane vor contribui cu 30% din aceste costuri. Ceea ce rămâne urmează să fie acoperit cu donații, cu vânzarea obiectelor cu sigla ZMT, precum și prin ajutorul financiar promis de guvernul german, de orașul Koln și de Uniunea Europeană. Ziua Mondială a Tineretului va începe luna viitoare la Koln, cu prezența Pontifului de origine germană, Benedict al XVI-lea.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1105, Ultimul acces: 2020-12-01 19:06:50