La 4 anisori! - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

La 4 anișori!

[2006-01-24]
Azi e ziua noastră! Catholica.ro face 4 ani de existență! Da, este o zi aglomerată, pe care o împărțim cu o mare sărbătoare românească, dar mai ales cu sărbătoarea jurnaliștilor catolici, astăzi fiind pomenit patronul, Sf. Francisc de Sales. Multe sărbători astăzi, dar pentru noi cea mai importantă este că facem 4 ani! De patru ani tot creștem, ne lățim (cu alte situri, precum ProFamilia.ro sau Cnet.ro), ne îmbogățim (cu o nouă revistă electronică, de astăzi începând!!!). Așa ne place nouă de sărbători să facem cadouri! În coloana din stânga aveți, să zicem așa, lista cadourilor noastre: sunt noutățile aduse de aniversare. Dar fără să vizitați situl nu veți înțelege poate prea multe (același text este online cu imagini și cele necesare spre lămurire). Avem însă și o coloană dreaptă (existentă și online), în care dorim să notăm proiecte în care am fost ajutați financiar, și să vă semnalăm proiecte în care cei care doresc ne pot ajuta.

Dintre toate, un lucru ar fi urgent: un abonament la "Inside the Vatican". Ne face cineva cadou un abonament :)? Costă 75usd.

editor@catholica.ro

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1262, Ultimul acces: 2023-03-31 22:26:37