Inaugurare: Biserica Adventista Addison, Illinois - SUA - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Inaugurare: Biserica Adventista Addison, Illinois - SUA

[2006-01-20]
Sambata, 21 Ianuarie, ora 11 va avea loc inaugurarea noului local de inchinare al Bisericii Adventiste Romane din Addison, Illinois - o suburbie a metropolei americane Chicago.

Serviciul special de dedicare va fi condus de presedintele Conferintei Illinois, Keneth Denslow si va fi urmat de programul special de dupa amiaza, 6:00 PM sustinut de corul bisericii, dupa care o masa frateasca si activitatile recreative din sala de sport vor incheia ziua festiva.

Sunt asteptati sa participe romanii din zona Chicago, postul de Televiziune Crestina Romana din Chicago fiind pregatit sa realizeze un reportaj de la aceest eveniment major pentru intreaga comunitate romaneasca.

Biserica Adventista Romana din Addison a fost organizata in anul 1995, numara 110 membri si pana in luna Noiembrie 2005 a functionat in cladirea Bisericii Metodiste din Melrose Park, Illinois.

Titus Naftanaila
Pastor

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1672, Ultimul acces: 2023-03-31 15:14:01