An nou cu semne bune la Frumusita - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

An nou cu semne bune la Frumusita

[2006-01-20]
Sursa : Intercer
Autor : Dorel Neacsu .

Sabatul inaugural al anului 2006 a fost o mare bucurie pentru credinciosii adventisti din localitatea Frumusita, jud. Galati. Intr-o atmosfera solemna, simbolurile trupului si sangelui Mantuitorului nostru au fost impartite celor cativa membri adventisti existenti in comuna. O poezie de peste veacuri, recitata din suflet de un frate inimos, a zugravit dureros de prezent tabloul crucificarii.

Atat fratii nostri, cat si musafirii si cei peste 20 de copii cu parinti neadventisti care frecventeaza Scoala de Sabat, si-au primit cu nerabdare „fagaduintele” si pachetele deosebit de consistente pregatite cu dragoste de fratii din BisericaGALATI-BETEL. Inspirati si condusi de Duhul lui Dumnezeu si miscati de nevoile constatate, biserica noastra ofera de peste un an de zile, in fiecare Sabat acestor copii, pe care nu parintii lor ii trimit la biserica, „cornul si laptele”, cateva paini pentru familia din care fac parte, rechizite, imbracaminte, lenjerie, detergenti etc…

A consemnat,

Pastor, Dorel NEACSU - GALATI

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1378, Ultimul acces: 2023-03-21 00:13:23