O noua declaratie oficiala in limba romana - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

O noua declaratie oficiala in limba romana

[2006-01-20]
Sursa : AARC
Autor : Roland Paraschiv .

Va anuntam ca puteti accesa direct de pe site-ul Conferintei Muntenia (www.adventistmuntenia.ro) continutul celei mai recente declaratii afisate. Aceasta se numeste Principii pentru pazirea Sabatului si o puteti gasi la adresa: http://www.adventistmuntenia.ro/article.php?id=172

Declaratia despre pazirea Sabatului a fost pusa la dispozitie de catre Uniunea Romana, care a asigurat si traducerea ei. Pentru prima oara va fi afisata in varianta electronica si se va afla alaturi de toate celelalte declaratii oficiale ale Bisericii Adventiste facute publice de-a lungul timpului.

Departamentul comunicatii al Conferintei Muntenia a tradus si afisat declaratiile oficiale inca din anul 2000, punandu-le astfel la dispozitia credinciosilor adventisti, dar si a altor persoane si institutii de presa care le-au consultat de atunci incoace.

Avand in vedere ca Biserica Adventista din Romania, in ultimele trei luni, a avut ca tema majora de dezbatere si analiza modul in care Sabatul poate deveni o pregustare a Imparatiei cerurilor, aceasta declaratie vine ca raspuns la diversele intrebari practice ridicate in acest timp.

Veti putea afla raspunsuri clare cu privire la modul in care trebuie pazit Sabatul in familie, sau in biserica, la locul de munca laic, sau in institutiile Bisericii. Sunt multe alte aspecte practice pe care le puteti gasi in aceasta declaratie.

Datorita aspectelor diverse pe care le trateaza, ar fi recomandabil sa fie prezentata si discutata in bisericile locale.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1642, Ultimul acces: 2024-05-19 02:36:57