Sectorul de Asistenta Sociala "Diaconia", al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, ajuta sinistratii din cadrul Protopopiatului Pascani - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sectorul de Asistenta Sociala "Diaconia", al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, ajuta sinistratii din cadrul Protopopiatului Pascani

[2006-01-17]
Persoanele din cadrul Protopopiatului Pascani care au fost afectate de inundatiile de anul trecut, vor primi ajutoare din partea Sectorului de Asistenta Sociala "Diaconia" al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. In cursul acestei saptamani, un transport cu 100 de pachete vor fi duse la sediul Protopopiatului Pascani, pentru a fi distribuite celor nevoiasi. Parintele Mihai Prodan, inspector pentru asistenta religioasa in cadrul Sectorului de Asistenta Sociala "Diaconia" al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, ne-a oferit mai multe detalii: "Sectorul de Asistenta Sociala "Diaconia", din cadrul Centrului eparhial Iasi, a propus si a organizat pentru aceasta saptamana un transport de haine pentru familiile sinistrate din Protopopiatul Pascani. Trebuie sa mentionam ca hainele au fost primite ca donatie din partea guvernului german. Asistentul social Valentin Manca a pregatit aceste 100 de pachete, care vor fi transportate si predate parintelui protopop Pavel Postolachi, iar el le va distribui familiilor care au fost afectate de inundatii".

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 1578, Ultimul acces: 2024-05-18 11:29:39