Emisiunile Centrului Media Adventist la National TV - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Emisiunile Centrului Media Adventist la National TV

[2006-01-13]
(Norel Iacob / AARC)
Duminica 15 ianuarie 2006 la ora 10 pe postul National TV, puteti urmari o noua editie a emisiunii „In cautarea unui raspuns” cu titlul „Evolutionism sau creationism?”

In ultimele doua secole, crestinismul si stiinta au fost tot mai des prezentate in conflict. Opinii contemporane sustin nevoia reinterpretarii religiei in contextul unei lumi evoluate. In scoli invatam ca ultimul dintre stramosii nostri pe linia evolutiei umane a fost maimuta. Din biserici stim ca omul a fost conceput si creat de Dumnezeu. Participa la o dezbatere onesta si obiectiva a celor doua opinii impreuna cu dr. Florin Tudoru si dr.Virgil Stroescu.

Intrebarile emisiunii: Stiinta si religie - un conflict de la sine inteles sau o falsa prezumtie? Este corecta opinia conform careia cercetarea stiintifica va desfiinta motivele credintei? Este posibil ca stiinta sa confirme legitimitatea credintei? Care este adevarul despre originea omului?

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1633, Ultimul acces: 2024-05-18 02:13:11