Tot Spiritul Profetic studiat in sase luni - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Tot Spiritul Profetic studiat in sase luni

[2006-01-13]
(Ciobanu Vasile / AARC Moldova)
Saptamana de consacrare pentru Misiune a debutat cu o noua provocare in Districtul Targu Neamt–Bodesti. Concret, duminica, 8 ianuarie ac., ora 10.00, la biserica locala Bodestii de Jos a avut loc intalnirea tuturor comitetelor comunitatilor din district, in cadrul careia, la sectiunea cresterea vietii spirituale, s-a lansat programul: „Tot Spiritul Profetic Studiat in Sase Luni”.

Spiritul Profetic este un vast tezaur si cu greu un singur om poate citi aceste zeci de mii de pagini in timpul scurt ramas. Dar cu rugaciune si disponibilitate fiecare dintre noi in 180 de zile (sase luni) poate citi usor 100-200 de pagini (ne revine fiecaruia foarte putin - o pagina pe zi!) urmarind ce are sa-i spuna Domnul lui si fratilor lui pentru acum si aici.

Toate cartile Spiritului Profetic, asezate pana la statura unui om, au fost prezentate, impartite pentru fiecare comunitate si luate in studiu: Targu Neamt (20 carti), Bodestii de Jos (20 carti), Bodestii de Sus (12 carti) si Tolici (8 carti), in functie de nevoile si pregatirea membrilor (spre exemplu: Targu Neamt a luat pe langa altele si toate cartile despre educatie, sanatate si familie). S-a propus sa se studieze si pe grupe de varsta si preocupari: exploratorii – „Cugetari de pe Muntele Fericirilor”, companionii – „Solii pentru tineret”, familii tinere – „Caminul adventist”, familii cu copii mici – „Indrumarea copilului” etc.

Lunar la comunitati si la fiecare doua luni zonal se vor desfasura simpozioane de referate prezentate de catre toti cei care au avut de studiat. Pe baza lor se vor face comentarii si dezbateri pentru intelegerea si patrunderea mesajelor transmise de Dumnezeu prin sora White. Recenziile cartilor vor forma o carte.

In final dorim sa avem o intalnire districtuala, unde vom discuta si vom evalua acest program lansand studiul pe subiecte (tematic) pentru urmatoarele sase luni.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1720, Ultimul acces: 2024-05-18 02:13:15