Date statistice mondiale si din Conferinta Muntenia (Roland Paraschiv / AARC Muntenia) - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Date statistice mondiale si din Conferinta Muntenia (Roland Paraschiv / AARC Muntenia)

[2006-01-13]
De curand, pe site-ul oficial al Conferintei Muntenia, au fost afisate datele actualizate pentru statistica mondiala a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, pana la nivelul datei de 31 decembrie 2004. In aceste informatii veti putea observa faptul ca topul tarilor din lume cu cel mai mare numar de membri s-a modificat fata de statistica afisata anterior. India (aflata cu litere aldin, pe locul al treilea la nivel mondial) a avut un ritm de crestere unic de circa 17% si a trecut pe locul al treilea, la o diferenta redusa fata de SUA. Intr-un timp scurt se pare ca India are toate sansele sa ajunga pe locul al doilea, ,,amenintand” puternic prima clasata – Brazilia. Probabil ca aceste date explica interesul special pe care il acorda Conferinta Generala Indiei. In primele zile ale anului 2006 ambasadorul Indiei in SUA si alti oficiali indieni au vizitat sediul mondial al Bisericii, iar in curand va avea loc vizita oficiala a Presedintelui Conferintei Generale in India. Aceste lucruri ne ofera o imagine globala despre dinamica cresterii Bisericii Adventiste si despre uriasele eforturi care se fac pentru raspandirea invataturilor Evangheliei. Cand privim astfel de exemple pozitive in comparatie cu variatia insignifianta a cresterii numarului de membri de la noi din tara, atunci ar trebui ca mijlocirea noastra pentru manifestarea cu putere a Duhului Sfant sa fie mult mai serioasa.

La aceeasi adresa veti putea gasi si datele statistice pana la nivelul trimestrului al treilea din 2005 pentru Conferinta Muntenia, primite de la secretariatul Conferintei. Imediat ce vom primi noi date de la secretariat le vom afisa. Actualizarea datelor se va face in fiecare an, datele anterioare pentru Conferinta Muntenia fiind din trimestrul al treilea din anul 2004. Adresa la care puteti consulta noile date statistice mondiale si ale Conferintei Muntenia este:

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1715, Ultimul acces: 2024-04-17 15:12:22