Actiuni ale Serviciului Umanitar pentru Penitenciare – Filiala Banat - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Actiuni ale Serviciului Umanitar pentru Penitenciare – Filiala Banat

[2006-01-13]
(Gabriel Dragos / AARC Banat)
In judetul Timis, cu ocazia sarbatorilor de iarna, aproximativ 20 de voluntari S.U.P. din bisericile adventiste din Timisoara, impreuna cu pastorul Vasile Burleanu, au organizat un program festiv-religios la Penitenciarul din Timisoara, situat pe strada Popa Sapca oferind detinutilor nevizitati 120 de pachete ce contineau articole de igiena personala si alimente. Valoarea donatiei facuta a fost de 1.300 RON.

In judetul Arad, membrii bisericilor locale din Covasant si Cuvin, impreuna cu pastorul Emil Dulgheru si fratele Constantin Catarama, au organizat 2 programe festive in cele 2 penitenciare din Arad, oferind detinutilor aproximativ 300 de pachete cu alimente si obiecte de igiena personala. A fost de asemenea organizat un program de cantece, poezii si o prezentare a Cuvantului lui Dumnezeu.

In judetul Hunedoara, la Penitenciarul Barcea, pastorul Gabriel Brezoi a organizat impreuna cu voluntarii S.U.P. din Deva si Simeria, un program religios, la finalul caruia au fost donate detinutilor nevizitati de multa vreme 30 de pachete continand alimente si obiecte de igiena personala.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1391, Ultimul acces: 2023-03-28 22:50:28