Serviciul Slujire Crestina in spitale isi extinde activitatea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Serviciul Slujire Crestina in spitale isi extinde activitatea

[2006-01-13]
(Gabriel Dragos / AARC Banat)
Infiintat acum 13 ani in Spitalul Clinic Judetean din Arad, unde Sabat de Sabat membrii bisericilor din Arad si din imprejurimi au adus alinare, mangaiere, sprijin moral si material miilor de pacienti, acum el este prezent si activ si in alte orase de pe teritoriul Conferintei.

In ultimii 3 ani pe langa contactele de la patul spitalului, s-au colectat peste 2.500 de adrese de la persoane care au cerut ca biserica sa se roage in continuare pentru ei. Cu aceste persoane se poarta o corespondenta, anual le-au fost trimise felicitari cu ocazia sarbatorilor si la peste 1.500 le-a fost inmanat seminarul „Exista Speranta”; unora le-au fost acordate si ajutoare materiale. Atentie deosebita a fost acordata si personalului sanitar. De fiecare data s-a dat cate o felicitare si o carte tuturor cadrelor.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna aceasta lucrare s-a extins in Timisoara, unde aceeasi lucrare a fost facut in Spitalul Clinic Judetean si in Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie si Boli Contagioase „Victor Babes”. Acest serviciu este prezent si in spitalul orasenesc din Sanicolaul Mare si in cel din Oradea unde s-au intreprins aceleasi actiuni.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1329, Ultimul acces: 2023-03-27 12:36:34