IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, va primi titlul de doctor honoris causa al Universitatii de Arte "George Enescu", din Iasi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, va primi titlul de doctor honoris causa al Universitatii de Arte "George Enescu", din Iasi

[2006-01-12]
IPS Mitropolit Daniel al Moldovei si Bucovinei va primi sambata, 14 ianuarie 2006, titlul de doctor honoris causa al Universitatii de Arte "George Enescu", din Iasi. Hotararea de acordare a acestui titlu a fost adoptata de catre Senatul Universitatii, avand in vedere sprijinul acordat de catre IPS Parinte Mitropolit Daniel pentru organizarea a numeroase evenimente ale Universitatii de Arte "George Enescu". Domnul profesor universitar doctor Viorel Munteanu, rectorul acestei institutii, ne-a oferit mai multe amanunte despre acest eveniment deosebit: "Pentru noi este un eveniment cu totul deosebit, pentru ca ne-a insotit ani de-a randul in luminarea unor evenimente foarte frumoase, cum ar fi sfintirea capelei universitatii, participarea si oficierea parastasului lui George Enescu pe 4 mai, si nu numai atat, la toate simpozioanele si la alte intalniri, ale corurilor religioase din universitatea noastra sau din asezamintele Moldovei. Este un protector al artelor si ne bucuram foarte mult ca putem oferi aceasta distinctie unui slujitor al credintei, un slujitor al artelor, un slujitor al invatamintelor pentru cei intru credinta si arta".

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 1259, Ultimul acces: 2023-03-28 11:23:56