Concursul biblic "Scoala Cuvantului", 2006 si alte anunturi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concursul biblic "Scoala Cuvantului", 2006 si alte anunturi

[2006-01-06]
Sursa : Intercer
Autor : Emil Simionescu .

Concursul biblic national-"Scoala Cuvantului" - 2006

Anuntam fratietatea din diaspora ca o invitam sa se alature celor din tara la a participa activ la Concursul Biblic National "Scoala Cuvantului"-2006. In acest sens veti putea accesa Intercer si veti putea extrage intrebarile si modul de participare conform indicatiilor, urmand ca pentru trimestrul II sa trimiteti necesarul de brosuri (este necesar ca fiecare instructor de la grupa de Scoala de Sabat sa aiba o brosura)pentru ca sa le puteti primi in timp util prin e-mail: emisim@buzau.ro

Materialul pentru trimestrul I se gaseste la adresa: http://media.intercer.net/download/Scoala_Cuvantului_I_2006.pdf

Emil Simionescu (corespondent Intercer)

Special pentru fratii pastori din Conferinta Muntenia

Deoarece la intalnirea pastorala din decembrie 2005, brosura pentru concursul biblic nu a fost distribuita, anuntam pe aceasta cale pe fratii pastori ca la sediul Conferintei Muntenia, la fratele Vadic Tanase, acestea pot fi ridicate.

Emil Simionescu (corespondent Intercer)

Devotional pentru copii - 2006

A aparut Devotionalul pentru copii (de la grupa de licurici pana la exploratori inclusiv). Special conceput, cu jocuri, pagini de colorat, integrame, mici povestioare, face ca acest Devotional sa fie atat de dorit de catre copiii nostri.
Pentru 2006, aparitia va fi lunar doar pentru luna ianuarie la 25.000 lei/ex iar urmatoarele vor apare trimestrial la pretul de 45.000 lei/ex.
Comenzile pot fi trimise la emisim@buzau.ro

Emil Simionescu (corespondent Intercer)

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1670, Ultimul acces: 2024-03-28 04:43:01