Eparhia Alba Iuliei construieste o noua gradinita. Arhiepiscopul Irineu a mers sa vada stadiul lucrarilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Eparhia Alba Iuliei construiește o nouă grădiniță. Arhiepiscopul Irineu a mers să vadă stadiul lucrărilor

[2023-01-12]
de Diac. Iulian Dumitrașcu

Arhiepiscopul Irineu a mers marți să vadă stadiul lucrărilor la șantierul noii grădinițe a Arhiepiscopiei Alba Iuliei.
Grădinița se construiește în orașul Alba Iulia, iar implementarea proiectului a început în a doua jumătate a anului 2022.
Părintele Arhiepiscop a evaluat stadiul lucrărilor și a purtat discuții privitoare la obiectivele propuse pentru anul în curs cu reprezentantul firmei de construcții care execută lucrarea.
„Proiectul presupune edificarea unei noi grădinițe moderne în municipiul Alba Iulia, unde vor putea beneficia de servicii educaționale un număr de aproximativ 65 de copii”.
„Campusul unității preșcolare va cuprinde o clădire generoasă cu spații adecvate pentru activitățile educative ale copiilor, sală de mese, sală multifuncțională, un paraclis pentru rugăciune, un amfiteatru în aer liber și o grădină pentru activități de tip outdoor”, se menționează pe site-ul Eparhiei Alba Iuliei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 246, Ultimul acces: 2024-06-07 03:45:01