Vor incepe filmarile pentru continuarea filmului „Patimile lui Cristos” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Vor începe filmările pentru continuarea filmului „Patimile lui Cristos”

[2023-01-16]
Filmările la mult așteptata continuare a filmului „Patimile lui Cristos” vor începe în această primăvară. Filmul „Patimile lui Cristos: Învierea” se va concentra pe zilele imediat următoare răstignirii lui Cristos. Actorul, regizorul și producătorul Mel Gibson este așteptat să înceapă producția în următoarele câteva luni, potrivit World of Reel. În timp ce „Patimile lui Cristos” a descris scenele sfâșietoare și chinuitoare ale răstignirii lui Isus, „Învierea” se va concentra pe cele trei zile dintre moartea și Învierea sa.

Jim Caviezel îl va juca din nou pe Isus. De asemenea, revin Maia Morgenstern în rolul Sfintei Fecioare Maria, Christo Jivkov în rolul ucenicului Ioan și Francesco De Vito în rolul ucenicului Petru. În 2016, Gibson a dezvăluit că lucrează la acest proiect de mai mulți ani, când a vorbit la evenimentul „Harvest Crusade” al pastorului evanghelic Greg Laurie din sudul Californiei. „Se numește Învierea. Bineînțeles, este un subiect foarte mare și trebuie analizat, pentru că nu vrem să facem doar o simplă redare a acestuia – știți, citind ce s-a întâmplat”, a spus el.
Caviezel a vorbit despre proiect în 2020, în timpul unui interviu pentru „Breitbart”, când a spus: „Mel Gibson tocmai mi-a trimis a treia imagine, a treia schiță. Urmează. Se numește ‘Patimile lui Cristos: Învierea’. Va fi cel mai mare film din istoria lumii”, a spus Caviezel. „Patima lui Cristos” a adus încasări de peste 612 milioane de dolari în întreaga lume, cu un buget de producție de 30 de milioane de dolari. Acest lucru l-a făcut unul dintre cele mai de succes filme independente din istorie. A fost primul film cu rating R din America de Nord care a avut încasări atât de mari. În ciuda faptului că a fost nominalizat la trei premii Oscar la cea de-a 77-a ediție a Premiilor Academiei, nu a câștigat nici un premiu.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 263, Ultimul acces: 2024-06-13 15:34:08