„Filantropia Ortodoxa” Husi a oferit daruri la 220 de copii din Arhiepiscopia Chisinaului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

„Filantropia Ortodox㔠Huși a oferit daruri la 220 de copii din Arhiepiscopia Chișinăului

[2023-01-12]
de Alexandru Boboc

Asociația „Filantropia Ortodox㔠– Huși a oferit daruri mai multor familii din Arhiepiscopia Chișinăului. Acțiunea s-a desfășurat luni, iar pachetele au ajuns la 220 de copii.
Pachetele, care au conținut articole vestimentare și încălțăminte pentru sezonul rece, au fost distribuite cu ajutorul preoților din parohii.
Copiii din parohiile basarabene i-au colindat pe voluntarii veniți să le aducă daruri.
Delegația voluntarilor care au împărțit darurile a fost condusă de Preotul Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodox㔠Huși.
Caravana „Dar de Crăciun” a asociației din Huși a ajuns în șapte localități ale Raionului Ungheni din Republica Moldova: Sinești, Boghenii Vechi, Florițoaia Veche, Romanovca, Cetireni, Cornești (sat) și Costuleni.
Părintele Vasile Alcaz, Protopopul de Ungheni, a spus că acțiunea desfășurată de voluntari este „un prilej bun pentru a ne aduna în Numele lui Hristos, a-L lăuda pe Dumnezeu și a-I mulțumi pentru darurile cele de trebuință vieții noastre”.
„Datorită dumneavoastră am văzut astăzi chipuri de copii radiind de bucurie și de emoție sinceră. Vă mulțumim din suflet pentru grija, atenția și dragostea manifestată și vă așteptăm cu mare drag oricând în Protopopiatul Ungheni, respectiv pe meleagurile noastre basarabene”, a precizat Părintele Protopop.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 319, Ultimul acces: 2024-06-14 11:21:10