Episcopia de Balti doneaza 300 de plapumi refugiatilor ucraineni - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Episcopia de Bălți donează 300 de plăpumi refugiaților ucraineni

[2023-01-06]
de Sorin Ionițe

Episcopia de Bălți vine din nou în sprijinul refugiaților ucraineni din Republica Moldova printr-o donație de 300 de plăpumi. Gestul are loc înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului, care este serbată în eparhie după calendarul nerevizuit, în data de 7 ianuarie.
Episcopul Antonie a participat personal la distribuirea a o sută de plăpumi împreună cu Protoiereul de Bălți, Pr. Dorian Revenco, joi, la Sângerei.
Vineri, protoiereul a continuat acțiunea de binefacere la Fălești, unde au fost împărțite alte 99 de plăpumi, urmând să fie distribuite și restul bunurilor.
PS Antonie a menționat că acest ajutor a fost posibil cu ajutorul Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale și Meridionale, al Ahiepiscopului Nifon al Târgoviștei, și al Episcopilor Siluan al Italiei și Timotei al Spaniei și Portugaliei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 252, Ultimul acces: 2024-06-23 08:40:03