Nu putem sa ne traim credinta daca nu o cunoastem, spune Episcopul Spaniei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Nu putem să ne trăim credința dacă nu o cunoaștem, spune Episcopul Spaniei

[2022-01-25]
de Iulian Dumitrașcu

„Nu putem să ne trăim credința dacă nu ne cunoaștem credința”, a afirmat duminică Episcopul Spaniei și Portugaliei la biserica Sf. Ier. Grigorie Teologul din Valladolid care și-a serbat cu anticipație ocrotitorul.
La predica de la Liturghie, Preasfințitul Părinte Timotei a vorbit despre virtuțile prin care s-a remarcat sfântul pomenit în data de 25 ianuarie.
„Treizeci de ani n-a făcut altceva decât să-si învețe credința, rugându-se, în primul rând, și studiind. Sfântul nu s-a smintit când a fost prigonit de cei de o credință cu el, ci a mers înainte, pe calea mântuirii”.
„El a fost un apărător al dreptei credințe. A mărturisit credința cea adevărată. Să-i învățăm pe cei care nu au credința cea adevărată, dar înainte trebuie să o învățăm”, a subliniat Preasfinția Sa.
După slujbă, Episcopul l-a ridicat pe preotul paroh Laurențiu Datcu, pentru activitatea pastoral-misionară desfășurată până în prezent, la rangul de sachelar.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 492, Ultimul acces: 2024-06-03 01:41:53