PS Sofian Brasoveanul, invitat la o intalnire online cu preotesele din diaspora - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

PS Sofian Brașoveanul, invitat la o întâlnire online cu preotesele din diaspora

[2022-01-18]
de Sorin Ionițe

PS Sofian Brașoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Germaniei, Austriei și Luxemburgurlui, va participa joi la o întâlnire online cu preotesele din diaspora.
Evenimentul se intituleaz㠄Viața și misiunea preotesei” și va putea fi accesat live prin platforma Zoom la următorul link, joi, 20 ianuarie de la ora 19:30 (18:30 – ora Germaniei).
Întâlnirea este organizată, cu binecuvântarea Mitropolitui Serafim, de Grupul Preoteselor din Diaspora – „Sf. Nona”. condus de dna. preoteasă Dr. Cristina Benga.
Preotesele au în diaspora o misiune mult mai dificilă pentru că majoritatea preoților sunt obligați să aibă un loc de muncă, deoarece nu își pot întreține familiile numai din slujire. Ele sunt un reper pentru comunitate și își sprijină soțul în misiune implicându-se mai ales în acțiunile educative și sociale din parohie.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 585, Ultimul acces: 2024-06-24 10:53:55