A fost lansat un proiect dedicat ajutorarii comunitatilor defavorizate, in care Arhiepiscopia Clujului este partener - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

A fost lansat un proiect dedicat ajutorării comunităților defavorizate, în care Arhiepiscopia Clujului este partener

[2022-01-12]
de Iulian Dumitrașcu

Proiectul „Incluziv pentru Dej-Dezvoltare locală prin măsuri activ->integrate de justiție socială”, care are în vedere ajutorarea comunități marginalizate (rome și non-rome) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, a fost lansat marți printr-un eveniment online.
Proiectul este desfășurat de Fundația Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi (Lider de Parteneriat), având ca parteneri Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, și Liceul Tehnologic Special Dej.
La evenimentul de lansare, Mitropolitul Andrei al Clujului a transmis un mesaj de binecuvântare și felicitare.
Mitropolitul a afirmat că acest proiect, din punct de vedere duhovnicesc, poate fi încadrat la faptele milei creștine, deoarece „se apleacă asupra celor defavorizați” și împlinește cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos: „Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine” (Matei 25:34-36).
Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 462, Ultimul acces: 2024-04-24 00:37:15