„O voce importanta a Ortodoxiei romanesti” a primit titlul de Cetatean de onoare al Judetului Iasi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

„O voce importantă a Ortodoxiei românești” a primit titlul de Cetățean de onoare al Județului Iași

[2020-01-26]
de Gheorghe Anghel

„O voce importantă a Ortodoxiei românești”, așa a fost numit Mitropolitul Teofan în Laudatio la primirea titlului de Cetățean de onoare al Județului Iași.
Distincția i-a fost acordată vineri în cadrul evenimentului „24 ianuarie, Vrerea Nației Române”, desfășurat la Palatul Culturii din Iași, informează Doxologia
„Prin dragostea față de oameni și apropierea față de necazurile, viața și preocupările lor, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei contribuie la păstrarea vie a Bisericii în inima credincioșilor, făcând-o tot mai vizibilă în lumea seculară”, a mai punctat actorul Adrian Păduraru în Laudatio.
Alături de Mitropolitul Moldovei și Bucovinei au primit distincția Excelența sa Petru Gherghel, Episcop emerit al Episcopiei Romano-Catolice de Iași și Lucian Flaișer, fost președinte al Consiliului Județean Iași.
Cei trei au fost primele personalități cărora li s-a conferit titlul de „Cetățean de Onoare al Județului Iași”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 621, Ultimul acces: 2024-06-09 15:57:25