IPS Laurentiu in Duminica celor zece leprosi: ce pretentii sa emitem de la semenii care au primit ajutor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

IPS Laurențiu în Duminica celor zece leproși: ce pretenții să emitem de la semenii care au primit ajutor

[2020-01-20]
de Iulian Dumitrașcu

În Duminica celor zece leproși, Mitropolitul Laurențiu al Ardealului a explicat ce pretenții să emitem de la semenii noștri care au primit ajutor.
„Duminica aceasta ne arată care este datoria principală care ține de firea noastră creată de Dumnezeu și anume, de a fi recunoscători”.
„Dacă avem vreo pretenție, vreo dorință de la cei dimprejurul nostru și de la urmașii noștri, este aceasta de a fi ei mulțumitori și de a fi ei recunoscători întâi lui Dumnezeu și apoi celor care i-a rânduit Dumnezeu să fie alături de noi”, a spus Înaltpreasfinția Sa.
Duminică, ierarhul a mers în comunitatea parohială din Prejmer, unde a prezidat Sfânta Liturghie, informează Mitropolia Ardealului.
Credincioșii au avut posibilitatea să se închine raclei în care se păstrează capul Sfântului Ierarh Andrei Șaguna, Mitropolitul Transilvaniei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 850, Ultimul acces: 2024-03-26 05:27:51