Serile catehetice de la „Sf. Dumitru” – Posta incep in 2020 cu o prezentare de carte - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Serile catehetice de la „Sf. Dumitru” – Poștă încep în 2020 cu o prezentare de carte

[2020-01-14]
de Sorin Ionițe

Serile catehetice de la Biserica bucureștean㠄Sfântul Dumitru” – Poștă încep în 2020 cu o prezentare de carte: „Mărturii și evocări din lagăre și închisori. 30 de ani de la căderea comunismului în România marcați prin interviuri cu 30 de deținuți politici din perioada comunistă”.
Evenimentul va avea loc vineri, 17 ianuarie 2020, de la ora 19:30.
Volumul aparține Părintelui Diacon Dumitru Bogdan Bădiță și cuprinde în mare parte o serie de interviuri realizate în cadrul emisiunii Trinitas TV „Mărturii și evocări”.
Cartea a apărut la Editura Trinitas și este însoțită de un DVD cu filmul documentar „Mărturisitori ai ortodoxiei în temnițele comuniste”.
Prezentarea volumului va fi realizată de autor, Diac. Bogdan Bădiță, producător general la Trinitas TV.
Comunitatea Paraclisului Universitar „Sfântul Dumitru”-Poștă derulează mai multe acțiuni catehetice, culturale, dar și sociale despre care puteți afla atât în Revista „Dimitrios” cât și pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook a parohiei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 972, Ultimul acces: 2024-06-25 01:16:08