Jonathan Jackson descrie perioada actuala a vietii sale prin cuvintele Sf. Pavel: Umblam prin credinta, nu prin vedere - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Jonathan Jackson descrie perioada actuală a vieții sale prin cuvintele Sf. Pavel: Umblăm prin credință, nu prin vedere

[2020-01-09]
de Gheorghe Anghel

Câștigătorul a cinci premii Emmy, Jonathan Jackson a descris perioada actuală a vieții sale printr-un citat din a doua Epistolă către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel.
Într-un dialog cu editorul de la Digital Journal, renumitul actor și cântăreț a spus că titlul actualului capitol al vieții sale este: „Umblăm prin credință, nu prin vedere” (2 Cor. 5:7).
Jonathan Jackson a vorbit și despre campania de strângere de fonduri inițiată de monahia Iosifia pentru înființarea unei mănăstiri românești în „inima Irlandei”.
Actorul a declarat că va continua să o sprijine pe sora Iosifia, dar și proiectul așezământului monahal.
„Este uimitor ceea ce fac”, a afirmat Jonathan Jackson făcând referire la demersul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale.
Proprietatea pe care va funcționa Mănăstirea Ortodoxă Româneasc㠄Izvorul Tămăduirii” din Irlanda a fost achiziționată în luna decembrie a anului trecut.
Pentru donații:
Beneficiar: Romanian Orthodox Church in Ireland
Adresa beneficiarului: St John the Baptist Missionary Centre, Drimnagh Castle, Long Mile Road, Dublin 12
Banca: Bank of Ireland (Adresa băncii: 6 Lower O’Connell Street, Dublin 1)
IBAN: IE98BOFI 9000 3324 4356 07
BIC: BOFIIE2D
Contact: monahia Iosifia (m.iosifia@yahoo.co.uk; Tel: 00353894831802)
De asemenea, actorul a adus în discuție vizita sa în Grecia de anul trecut prilejuită de premiera documentarului despre viața cuviosului Iosif Isihastul în care a avut rolul principal.
Johnatan Jackson
Câștigător a cinci premii Emmy pentru interpretarea din serialul „General Hospital”, cunoscut și din rolurile pe care le-a avut în alte filme precum „Nashville”, „Tuck Everlasting” sau „Insomnia”, unde a jucat alături de Al Pacino și Robin Williams, Jonathan Jackson s-a convertit la ortodoxie în urmă cu aproape opt ani.
Jonathan este și vocalistul formației Enation și autor al lucrării „Book of Solace and Madness”, publicată în 2012.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 688, Ultimul acces: 2023-01-27 09:27:46