Academia Romana este pe YouTube - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Academia Română este pe YouTube

[2020-01-09]
de Sorin Ionițe

Academia Română anunță înființarea canalului propriu pe YouTube.
Printr-un comunicat remis Basilica.ro, Academia Română semnalează publicului o nouă posibilitate de informare asupra activității sale științifice și culturale, a institutelor și centrelor sale de cercetare, precum și a Bibliotecii Academiei Române.
Între rubricile permanente care grupează informația se vor regăsi: discursurile de recepție ale membrilor titulari ai Academiei Române, declarații, interviuri cu membrii Academiei Române sau cu oaspeți de seamă din țară și din străinătate, reportaje, filme documentare, transmisii în direct din Aula Academiei Române.
Canalul Youtube al Academiei Române se adaugă celorlalte instrumente de promovare prin care este prezentată viața academică: site web, pagina de Facebook, buletinul informativ și jurnalul online al Academiei Române.
În octombrie, Academia Română a lansat un manifest pentru adaptarea societății la era digitală, document care abordează impactul revoluției tehnologice și măsurile care ar trebui implementate în România.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 718, Ultimul acces: 2023-01-27 23:22:05