Presedintii filialelor ASCOR se intalnesc sambata la Bucuresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Președinții filialelor ASCOR se întâlnesc sâmbătă la București

[2020-01-09]
de Sorin Ionițe

Președinții filialelor ASCOR din toată țara se întâlnesc sâmbătă și duminică la București.
Pe agenda Consiliului Național ASCOR se află centralizarea rapoartelor de activitate din anul 2019, dar și pregătirea aniversării de 30 de ani a organizației.
„Longevitatea Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, din 14 iunie 1990 până în prezent, este unică în rândul asociațiilor studențești, fapt ce ne bucură, dar mai ales ne responsabilizează în a continua lucrarea cea bună începută de înaintașii noștri”, a declarat pentru Basilica.ro Alexandra Tănase, Purtător de cuvânt ASCOR.
La întrunirile ASCOR vor fi prezenți și îndrumătorul ASCOR București, Pr. Prof. Vasile Gavrilă, dar și reprezentanți ai Patriarhiei Române: Pr. Prof. Nicușor Beldiman, consilier patriarhal, și Mihai Paraschiv, inspector eparhial și responsabil cu activitățile și relația cu ONG-urile de tineret.
Ascoriștii din toată țara au marcat trecerea în cel de-al treizecilea an de activitate în tradiționala tabără de iarnă, la Putna.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 762, Ultimul acces: 2023-02-02 08:46:17