Concurs pentru alegerea imnului INTC 2018 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concurs pentru alegerea imnului INTC 2018

[2018-01-21]
Concurs
În Satu Mare se organizează următoarea Întâlnire Națională a Tineretului Catolic (INTC), a cărei gazdă este Dieceza Romano-Catolică de Satu Mare. Fiind o tradiție ca întâlnirile să aibă și un imn – adică un cântec care se inspiră din mesajele și misiunea întâlnirii -, organizatorii anunță acum un concurs pentru compunerea acestuia. Participant la concurs poate fi orice persoană cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani, cetățean român sau rezident în mod legal în România. Autorul poate fi o singură persoană sau un grup de persoane, iar concurenții sub 18 ani pot participa la concurs doar cu acordul scris al reprezentantului legal.

Imnul va transpune motto-ul întâlnirii: „Nu te teme, Marie, pentru că ai aflat har la Dumnezeu!” (Lc 1,30). Se așteaptă totodată să reflecte identitatea creștină a evenimentului; să fie în totalitate o creație proprie și original㠖 nefiind permisă preluarea oricăror elemente ale altor creații muzicale; să nu fie dat publicității până la data jurizării concursului nici în întregime, dar nici fragmente din compoziția muzicală, respectiv textul imnului. Perioada de desfășurare a concursului este cuprinsă între 18 ianuarie și 1 aprilie, ora 23.59. Persoanele concurente se pot înscrie oricând în acest interval calendaristic. Premiul oferit câștigătorului constă în suma de 1.500,00 RON, net, dar acesta mai primește și intrare liberă la programele întâlnirii. Acelor persoane care sunt interesate de concurs le sunt puse la dispoziție mai multe informații, respectiv formularul de înscriere pe site-ul evenimentului: intc.ro.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 931, Ultimul acces: 2023-03-31 21:47:15