„Rostul omului in viata este acela de a se sfinti si manifesta, prin faptele sale, sfintenia lui Dumnezeu”, a spus IPS Nifon la praznicul Botezului Domnului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

„Rostul omului în viață este acela de a se sfinți și manifesta, prin faptele sale, sfințenia lui Dumnezeu”, a spus IPS Nifon la praznicul Botezului Domnului

[2018-01-08]
de Iulian Dumitrașcu

Numeroși credincioși târgovișteni au participat sâmbătă în Catedrala din Târgoviște, la Sfânta Liturghie, săvârșită de IPS Mitropolit Nifon. Ierarhul le-a explicat credincioșilor care este ‘rostul omului în viață’.
La finalul slujbei, Înaltpreasfinția Sa a oficiat slujba sfințirii Agheasmei celei Mari, pe un podium amenajat în fața istoricului locaș de cult, ctitorit de Sfântul Voievod Neagoe Basarab.
În cuvântul său, Chiriarhul a evidențiat că Botezul Domnului, una din cele mai mari sărbători creștine, are în vedere sfințirea ființei umane și a întregii creații, potrivit site-ului oficial al Eparhiei.
‘Botezul Domnului pune fundament botezului creștin și manifestă lucrarea mântuitoare a Sfintei Treimi, arătând că rostul omului în viață este acela de a se sfinți și de a manifesta, prin faptele sale, sfințenia lui Dumnezeu’, a spus Părintele Mitropolit.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3159, Ultimul acces: 2020-07-09 08:27:27