Cum poti fi la curent cu noutatile din lumea ortodoxa. Urmareste-ne! - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cum poți fi la curent cu noutățile din lumea ortodoxă. Urmărește-ne!

[2018-01-09]
de Iulian Dumitrașcu

Zilnic, depunem eforturi pentru a te ține la curent cu informația religioasă din lumea ortodoxă. Pentru ca Binele de știut să ajungă la tine, îți oferim o gamă largă de posibilități.
Mulțumindu-vă că ne citiți pe basilica.ro, dorim să prezentăm și celelalte modalități prin care puteți cunoaște ceea ce e nou în spațiul ortodox.
Cel mai nou produs media oferit de Agenția de știri Basilica este serviciul de newsletter. Alătură-te cititorilor basilica.ro și vei primi în poșta electronică de trei ori pe săptămână, în mod gratuit, buletinul de știri care cuprinde evenimente din Biserica Ortodoxă Română și Bisericile Ortodoxe surori. Abonarea se realizează foarte simplu prin introducerea adresei de e-mail în platforma afișată pe site-ul basilica.ro.
De peste doi ani de zile suntem prezenți pe social media, timp în care comunitatea creată în jurul Agenției de știri Basilica a crescut în mod constant.
Pe canalele de Facebook, în română și engleză, Twitter, în română și engleză, Instagram, Google+, Pinterest și Youtube te surprindem în mod plăcut cu noutăți, imagini deosebite, videoclipuri și nu numai.
Retrospectiva lunară Basilica.ro este un alt proiect oferit de Agenția de știri a Patriarhiei Române. Retrospectiva se prezintă sub forma unei selecții a evenimentelor religioase din Patriarhia Română, dar și din întreaga lume ortodoxă. Aceasta este disponibilă în format pdf și redă cele mai importante evenimente mediatizate în cursul lunii trecute de basilica.ro.
Nu în ultimul rând, precizăm că posesorii de terminale cu sistem de operare Android au posibilitatea de a descărca aplicația noastră Basilica.ro. Aceasta este prima aplicație de știri religioase din România care oferă într-un format adaptat informații și conținut multimedia despre viața și activitatea Bisericii Ortodoxe Române, atât din țară cât și din diaspora.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1254, Ultimul acces: 2024-05-17 13:18:22