Luptatorii SIAS si SAS au raspuns apelului de a dona sange lansat de voluntarii CMN - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Luptătorii SIAS și SAS au răspuns apelului de a dona sânge lansat de voluntarii CMN

[2019-10-04]
de Iulian Dumitrașcu

Luptătorii de la Serviciul de Intervenții și Acțiuni Speciale (S.I.A.S.) din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și de la Serviciul de Acțiuni Speciale (S.A.S.) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au răspuns afirmativ apelului de a dona sânge lansat de voluntarii CMN.
Luptătorii au donat, pentru a veni în sprijinul aproapelui, în cadrul Campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”.
Acțiunea s-a desfășurat vineri la Centrul de Transfuzie Sanguină al Ministerului Apărării Naționale, cu sediul în incinta Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.
Campania „Donează sânge! Salvează o viață!” a început în aprilie 2013. De atunci și până în prezent s-a reusit colectarea a 17.000 litri de sange de la peste 30.000 de donatori.
Aproximativ unul din zece pacienți internați în secțiile de chirurgie, hematologie, oncologie, ginecologie, obstretică, traumotologie are nevoie de o transfuzie. Donatorii sunt extrem de importanți și cu o singură donare pot fi salvate trei vieți.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 225, Ultimul acces: 2020-05-27 01:23:18