Doctoranzi din toata tara s-au reunit la Sighisoara pentru a discuta despre comunicarea Bisericii in societate - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker

Știri și Evenimente

Doctoranzi din toată țara s-au reunit la Sighișoara pentru a discuta despre comunicarea Bisericii în societate

[2019-07-11]
de Mihail Mere-Albe

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din Sighișoara s-a desfășurat în perioada 7-9 iulie 2019 cea de-a șaptea ediție a Școlii Internaționale de Vară a Doctoranzilor Teologi (SIVDT).
SIVDT a reunit 14 profesori de teologie și 65 de doctoranzi din cadrul Școlilor Doctorale din Patriarhia Română, precum și doctoranzi străini, informează Arhiepiscopia Alba Iulia.
Prezentarea referatelor în cadrul SIVDT . Foto credit: Arhiepiscopia Alba Iulia
Tema simpozionului „Communication and Communion. Church and its Language in society”, a presupus nu mai puțin de șapte workshop-uri și 86 de comunicări științifice prezentate atât de cadrele universitare cât și de doctoranzi.
Lucrările prezentate vor putea fi consultate în volumul de studii ce va fi tipărit în urma acestei ediții a simpozionului. Prelegerile publicate vor fi indexate în baze de date internaționale pentru a facilita accesul celor din alte țări.
Evenimentul a fost organizat de Școala Doctorală de Teologie a Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, în colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxă din oraș.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 119, Ultimul acces: 2020-01-22 02:07:57