Protoieria Ploiesti Nord | Cerc pastoral dedicat marturisitorilor din temnitele comuniste - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Protoieria Ploiești Nord | Cerc pastoral dedicat mărturisitorilor din temnițele comuniste

[2017-11-14]
de Gheorghe Anghel

Clericii din cadrul Cercului Pastoral numărul 3 al Protopopiatului Ploiești Nord s-au reunit luni, 13 noiembrie 2017, la Biserica din Pleașa, județul Prahova. Tematica întâlnirii a fost dedicată mărturisitorilor din temnițele comuniste.
Întâlnirea a debutat cu Slujba Vecerniei oficiată în biserica parohială. În continuare, părintele paroh Marius Adrian Gheorghe prezentat referatul Temnițele comuniste, școli de formare duhovnicească. Mărturii.
Având în vedere faptul că anul acesta sunt evocați toți cei care au suferit în temnițele comuniste pentru că au avut curajul de a-L mărturisi pe Mântuitorul Hristos, era firesc ca acest cerc pastoral să evidențieze jertfa celor din temnițele comuniste care l-au cunoscut cu adevărat pe Dumnezeu și au ajuns la sfințenie, a spus pr. Bogdan Vasile Voica, coordonatorul Cercului Pastoral numărul 3 al Protopopiatului Ploiești Nord.
Întâlnirea a făcut parte din cadrul manifestărilor prilejuite de Anul comemorativ 2017.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 149, Ultimul acces: 2018-11-17 06:38:36