Lugoj :: Catedrala Greco-Catolica - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Catedrala Greco-Catolică
Lugoj
 HARTA S   HARTA G   VREMEA   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   FĂRĂ MESAJE 
Religie:Greco-catolic
Localitate:Lugoj
Județ:Timiș
Adresa:Piața Iosif Constantin Drăgan
Cod poștal:305500
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.bru.ro/lugoj/, www.primariaLugoj.ro, www.cjTimis.ro, www.prefecturaTimis.ro
Hram:Pogorârea Spiritului Sfânt
Stil arhitectonic:Baroc
Detalii:Edificata in perioara anilor 1843 - 1854 dupa planurile arhitectului L. Oettinger.
Știri despre biserică:

»  Episcopia Greco-Catolică de Lugoj și-a lansat situl oficial (2019-02-20)

 Închide 

Episcopia Greco-Catolică de Lugoj și-a lansat situl oficial

[2019-02-20]
20.02.2019, Lugoj (Catholica) - Miercuri, 20 februarie 2019, Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică de Lugoj și-a lansat situl oficial. Realizat de departamentul media al Episcopiei, sub coordonarea pr. Gherghel Petrișor-Adrian, acest proiect se bucură de binecuvântarea Preasfințitului Alexandru Mesian, Episcop de Lugoj.
Situl – vizitabil la adresa www.episcopialugoj.ro – nu se dorește a fi doar o prezentare a Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolică de Lugoj, ci și un instrument util pentru societate și mass-media. Având un meniu simplu, împărțit în patru mari secțiuni – Episcopia, Noutăți, Media, Diverse -, situl dorește să ofere informație imediată și ușor de accesat. El se adresează tuturor persoanelor care sunt interesate de istoria și activitatea Episcopiei greco-catolice de Lugoj.
Pentru a facilita accesul la informații, situl are un design responsive, putând fi utilizat cu ușurință pe orice dispozitiv conectat la internet. Pentru a rămâne la curent cu știrile și evenimentele din viața comunității, vă rugăm să vizitați situl Episcopiei. (Biroul de presă al Eparhiei de Lugoj)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1795, Ultimul acces: 2020-07-12 01:34:25

»  Hirotonire de diacon în Catedrala din Lugoj (2019-01-17)

 Închide 

Hirotonire de diacon în Catedrala din Lugoj

[2019-01-17]
hirotonire de diacon
În dimineața zilei de sâmbătă, 12 ianuarie 2019, Preasfinția Sa Alexandru Mesian, Episcop de Lugoj, a conferit treapta diaconatului, în cadrul Sfintei Liturghii săvârșită la Catedrala din Lugoj, teologului Cristian Petru Bonțe.

Originar din Arad, tânărul candidat este născut în 11 martie 1992, a absolvit Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea în anul 2011; în anul 2015 a absolvit Facultatea de Teologie Greco-Catolică, departamentul Oradea, secția Teologie Pastorală, Universitatea „Babeș-Bolyai”, obținând licența în teologie. În perioada 2015-2017 a urmat cursurile unui master cu specializarea în științele căsătoriei și familiei din cadrul Institutului Teologic Papa Ioan Paul al II-lea din Roma.
Este căsătorit și locuiește în localitatea Arad. Tânărul diacon va fi hirotonit preot în data de 27 ianuarie 2019, în Catedrala greco-catolică din Lugoj. (Biroul de presă al Eparhiei de Lugoj)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 2046, Ultimul acces: 2020-07-12 01:34:25

»  Hirotonirea întru preoție a diaconului Ionuț-Cătălin Blidar (2018-09-13)

 Închide 

Hirotonirea întru preoție a diaconului Ionuț-Cătălin Blidar

[2018-09-13]
hirotonire de preot
În cadrul Sfintei Liturghii celebrate în Catedrala „Coborârea Spiritului Sfânt” din Lugoj, de sărbătoarea „Nașterii Maicii Domnului”, la 8 septembrie 2018, Preasfințitul Alexandru Mesian a hirotonit un nou lucrător în via Domnului, pe diaconul Blidar Ionuț Cătălin. Este cel de-al 111-lea preot hirotonit de Preasfinția Sa în cei 24 ani de păstorire a Eparhiei Lugojului.

Noul hirotonit, originar din Timișoara, este licențiat în Teologie pastorală. În perioada 2013-2016 a urmat un curs de studii ecumenice la universitatea „San Bernardino” din Veneția unde a obținut licența. În prezent este doctorand în teologie la universitatea Pontifical㠄Antonianum” din Roma. La Sfânta Liturghie alături de Preasfințitul Alexandru Mesian au concelebrat Mons. Angelo-Narcis Pop, Vicar general; pr. prot. on. Ioan Pop, parohul catedralei; pr. prot. Baba Teodor, protopop de Lugoj; pr. Alexandru-Vasile Barbolovici, paroh la Veneția-Mestre; pr. prof. dr. Roberto Giraldo, președintele Institutului Ecumenic „San Bernardino” din Veneția; pr. Narcis Ardelean, paroh la Șanovița și pr. Daniel Sas, paroh la Timișoara. Răspunsurile liturgice au fost date cu multă măiestrie de corul „Reînvierea” al Catedralei.
În Cuvântul său de învățătură PS Alexandru, a vorbit pe marginea Evangheliei zilei, apoi l-a felicitat și încurajat pe tânărul preot nou hirotonit. Prea Sfințitul Alexandru a mulțumit bunului Dumnezeu pentru harul sfintei preoții. I-a felicitat pe părinții celui nou hirotonit și pe oaspeți, veniți în pelerinaj la catedrala din Lugoj cu această ocazie. „Preotul” a spus Preasfinția Sa „este luat dintre oameni și pus pentru oameni în cele ce sunt către Dumnezeu”. Preotul astfel, este un om al rugăciunii. Credincioșii sunt datori a se ruga pentru preot; în mod special părinții și cei apropiați să-l susțină pe preot cu rugăciuni și fapte bune.
Părintele nou hirotonit Ionuț-Cătălin a mulțumit în primul rând bunului Dumnezeu pentru chemarea la preoție, în al doilea rând Preasfințitului Episcop Alexandru. Un gând aparte de mulțumită și recunoștință a avut pentru părinți, soție, precum și față de cei apropiați. De asemenea a mulțumit tuturor celor care au contribuit la formarea lui preoțească: profesori, formatori și îndrumători spirituali. Nu în ultimul rând a mulțumit și corului care a contribuit la solemnitatea acestui eveniment. Evenimentul s-a încheiat cu binecuvântarea personală a părintelui nou hirotonit, începând cu PS Alexandru și continuând cu preoții și toți credincioșii prezenți. În final, oaspeții invitați, au continuat bucuria la reședința Episcopiei printr-o agapă frățească. (Biroul de presă al Eparhiei de Lugoj)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 2161, Ultimul acces: 2020-07-12 01:34:25

»  Sărbătoarea Rusaliilor, hramul Catedralei din Lugoj (2018-05-30)

 Închide 

Sărbătoarea Rusaliilor, hramul Catedralei din Lugoj

[2018-05-30]
Hram la Lugoj
29.05.2018, Lugoj (Catholica) - În Duminica Sfintelor Rusalii, a Pogorârii Sfântului Spirit, Catedrala greco-catolică din Lugoj și-a sărbătorit hramul. Încă de sâmbătă seara, programul de praznic a început cu Vecernia cântată de Surorile Baziliene și un grup de tineri.
În ziua marelui praznic s-a celebrat prima Sfântă Liturghie la orele 09:00, anticipată de Utrenie, iar la orele 10.30, a început Sfânta Liturghie arhierească pontificată de PS Alexandru Mesian. La începutul Sfintei Liturghii corul Catedralei a cântat „Împărate Ceresc”, rugăciunea către Spiritul Sfânt. Invitatul de onoare la această sărbătoare a fost fratele Preasfințitului Alexandru, pr. ing. Simion Mesaroș, preot pensionar, care a fost primul rector al Institutului Teologic Greco-Catolic din Baia Mare și care a construit frumoasa Biserica „Sf. Anton” din Baia Mare. Printre concelebranți amintim pe Mons. Angelo-Narcis Pop, Vicarul general al Eparhiei de Lugoj, pr. Teodor Baba, consilier eparhial și protopop greco-catolic de Lugoj, pr. Ioan Pop, protopop onorific și parohul Catedralei, și pr. Narcis Ardelean, paroh la Șanovița.
Pr. Simion Mesaroș a prezentat în cuvântul de învățătură însemnătatea acestei sărbători atât de importantă pentru Biserică. După Sfânta Liturghie a urmat procesiunea în jurul Catedralei, apoi sfințirea spicelor de grâu și a ofrandelor aduse cu ocazia acestui praznic, care au fost frumos pregătite și aduse pe mesele așezate pe platoul din fața Catedralei. La sfârșit a avut loc o agapă frățească, pregătită pentru toți cei prezenți la oficiul liturgic. La orele 17.45 a avut loc rânduiala Vecerniei cu plecarea genunchilor. Programul zilei de Rusalii s-a încheiat cu Sfânta Liturghie de la orele 18.30. (biroul de presă al Eparhiei de Lugoj)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 2281, Ultimul acces: 2020-07-12 01:34:25

»  Hirotesire de ipodiacon de Lugoj (2017-12-20)

 Închide 

Hirotesire de ipodiacon de Lugoj

[2017-12-20]
20.12.2017, Lugoj (Catholica) - Duminica a XXVIII-a după Rusalii, a Strămoșilor Domnului și a Celor poftiți la cină, 17 decembrie 2017, în cadrul Sfintei Liturghii arhierești săvârșită la Catedrala din Lugoj, Preasfinția Sa Episcop Alexandru Mesian a acordat treapta ipodiaconatului tânărului teolog Roberto Luchini.
Tânărul Roberto-Mircea Luchini este originar din Orăștie, județul Hunedoara, Eparhia de Lugoj, iar formarea teologică a început-o încă din liceu. A absolvit Liceul Teologic Greco-Catolic „Sf. Vasile cel Mare” din Blaj în anul 2015, apoi a urmat timp de doi ani Facultatea de Teologie Greco-Catolică, departamentul Blaj, din cadrul Universității „Babeș Bolyai” Cluj. În tot acest timp a fost și seminarist la Institutul Teologic „Bunavestire” din Blaj, unde a participat activ la programul spiritual specific unui seminar teologic. În prezent este student în primul an la Universitatea Pontificală Urbaniana din Roma și locuiește împreună cu ceilalți studenți români greco-catolici la Colegiul Pontifical Pio Romeno.
La începutul Sfintei Liturghii s-a acordat ipodiaconatul, apoi s-a continuat celebrarea Sfintei Liturghii, la care ecteniile au fost rostite de noul ipodiacon Roberto Luchini. Alături de Preasfințitul Alexandru au concelebrat: Mons. Angelo-Narcis Pop, Vicar general, și pr. Narcis Ardelean, paroh la Șanovița. Răspunsurile au fost date de corul „Reînvierea” al Catedralei. Preasfințitul Alexandru l-a felicitat pe tânărul neo-hirotesit și pe toți cei care l-au însoțit. L-a încredințat ocrotirii Preacuratei Fecioare Maria și reamintindu-i că face parte dintr-o Biserică martiră care a dat mărturie de credință în Dumnezeu și Biserica Sa, l-a îndemnat să fie un om al rugăciunii. Cu încuviințarea PS Alexandru Mesian, Episcop de Lugoj, tânărul a primit tonsura și lectoratul de la PS Claudiu Pop, Episcop al Curiei Arhiepiscopale Majore a B.R.U., în data de 21 noiembrie 2017 la Roma.
Acordarea treptelor minore, tonsura, lectoratul și ipodiaconatul, fac parte din itinerariul formativ spre slujirea deplină a preoției. După Sfânta Liturghie, la Palatul Episcopal a avut loc agapa frățească. (pr. Gherghel Petrișor pentru Ercis.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 2564, Ultimul acces: 2020-07-12 01:34:25

»  Hirotonire de diacon în Catedrala Lugojului (2017-08-06)

 Închide 

Hirotonire de diacon în Catedrala Lugojului

[2017-08-06]
Hirotonire de diacon
06.08.2017, Lugoj (Catholica) - În ajunul marelui praznic al Schimbării la Față a Domnului nostru Isus Cristos, sâmbătă, 5 august 2017, Preasfinția Sa Alexandru Mesian, Episcop de Lugoj, a conferit treapta diaconatului dr. Sergiu Soica, în cadrul Sfintei Liturghii, săvârșită la Catedrala din Lugoj.
Originar din Comloșu Mare, Sergiu a absolvit în anul 2004, Facultatea de Teologie Greco-Catolică, departamentul Oradea, secția Teologie Pastorală, Universitatea „Babeș-Bolyai”, obținând licența în teologie. În perioada 2004-2005 a urmat cursurile unui master de Istoria Bisericii Române Unite, tot în cadrul facultății mai sus amintite. Titlul lucrării de dizertație a fost: „Desființarea Bisericii Greco-Catolice”. La 8 februarie 2013, la Institutul de Istorie „George Barițiu” al Academiei Române din Cluj-Napoca, Sergiu Soica, și-a susținut teza de doctorat cu titlul: „Biserica Greco-Catolică din Banat. 1945-1965”, obținând calificativul „Summa cum laude”.
Este căsătorit și locuiește împreună cu familia în localitatea Comloșu Mare. A predat istorie și religie la Școala Generală Comloșu Mare, județul Timiș. La ora actuală predă un curs de Istoria Bisericii Române Unite, studenților de la Oradea din cadrul departamentului Teologie Pastorală. Deține un bogat portofoliu editorial, publicând 17 cărți, numeroase articole și studii pe tema Istoriei Bisericii Greco-Catolice în perioada regimului comunist, pornind de la documente aflate în arhiva CNSAS și alte arhive naționale dar și arhive ecleziastice.
Alături de PS Alexandru la Sfânta Liturghie au concelebrat: Mons. Angelo-Narcis Pop, Vicar general al Eparhiei de Lugoj, pr. Alexandru Ploștinaru, Vicar judecătoresc al Eparhiei de Lugoj, pr. Teodor Baba, consilier eparhial și protopop de Lugoj, pr. prot. on. Ioan Pop, parohul Catedralei, pr. Marius Pîrvu, protopop de Sânicolau Mare, pr. Flavius-Manuel Jurcă, protopop de Sarmisegetuza și pr. Robert Trubiansky, paroh la Păru. În cadrul Sfintei Liturghii, PS Alexandru i-a acordat treapta diaconatului. „Misiunea diaconului”, a spus Episcopul, „este aceea de a fi ajutor (servitor) cf. Fap. 6,1-7. Isus Cristos nu a venit în lume să i se slujească ci El a fost acela care s-a umilit și i-a slujit pe alții, a făcut bine altora, s-a îngrijit și s-a jertfit pentru mântuirea neamului omenesc. Fiecare om este dator a sluji unul celuilalt din iubire față de Dumnezeu. Totdeauna trebuie să puneam această intenție… fac fapta aceasta din iubire față de Dumnezeu și atunci nu numai că facem o faptă bună omenească ci, mai mult, facem o faptă supranaturală pentru că noi o facem din dragoste față de Dumnezeu.”
Părintele diacon Sergiu va fi hirotonit preot în curând. Preasfințitul Alexandru l-a felicitat pe tânărul diacon, pe părinții lui, pe soția și pe toți cei care l-au însoțit. L-a încredințat ocrotirii Preacuratei Fecioare Maria și i-a reamintit că face parte dintr-o Biserică martiră, care a dat mărturie de credință în Dumnezeu și Biserica Sa. (Raimondo-Mario Rupp pentru BRU.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 2617, Ultimul acces: 2020-07-12 01:34:25

»  Hirotonire de preot în Catedrala Lugojului (2017-01-11)

 Închide 

Hirotonire de preot în Catedrala Lugojului

[2017-01-11]
11.01.2017, Lugoj (Catholica) - Cu învoirea și binecuvântarea Prea Fericirii Sale Cardinal Lucian Mureșan, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, PS Claudiu Pop, Episcop al curiei Arhiepiscopale Majore a BRU, a efectuat în duminica de după botezul Domnului, la 8 ianuarie, o vizită în Eparhia de Lugoj, la invitația PS Alexandru Mesian, Episcop de Lugoj, unde cadrul Sfintei Liturghii celebrate în Catedrala „Coborârea Spiritului Sfânt”, a conferit diaconului Valentin Gheorghe Martin taina Sfintei Preoții. Tânărul neo hirotonit a primit treapta diaconiei la 12 decembrie 2015, în Catedrala Lugojului, de la PS Alexandru Mesian. Din motive temporare de sănătate, PS Alexandru a luat parte doar la al doilea moment al sărbătorii: agapa fraternă de la palatul episcopal.
La Sfânta Liturghie alături de PS Claudiu au concelebrat Mons. Angelo-Narcis Pop, Vicar general, pr. consilier eparhial Nicolae Teodorescu – protopop de Timișoara, pr. dr. Marius Petru Pop – consilier eparhial și secretar episcopal, pr. Ionel Jurja – Odoreu (protopopiatul de Satu Mare), pr. prot. on. Ioan Pop – parohul Catedralei, pr. Narcis Ardelean – administrator probleme de patrimoniu. Răspunsurile liturgice au fost date cu multă măiestrie de corul „Reînvierea” al catedralei, dirijat de prof. Olimpia Drăgan și de corul parohiei „Sf. Iosif” din Timișoara, dirijat de Doina Boșca. Cuvântul de învățătură al PS Claudiu a fost concentrat asupra Evangheliei zilei dar mai ales asupra rolului preotului în Biserica și societatea noastră. „Există o legătură profundă între Episcopi, preoți și credincioși”, a spus el. „Preoții, Episcopii au nevoie de rugăciunile voastre, și voi aveți nevoie de rugăciunile preoților și a Episcopilor. În felul acesta putem să ne redescoperim cu adevărat ca o familie, nu ca o instituție; ca o familie în care fiecare dintre noi avem o misiune și un mod de a ne apropia de Dumnezeu. Modul nostru trebuie să lumineze pe cel de lângă noi și noi să fim la rândul nostru luminați de el. În felul acesta cu siguranță, lumina noastră a tuturor va alunga întunericul din sufletele noastre, din viețile noastre, din locurile în care trăim.”
Părintele nou hirotonit Valentin Gheorghe Martin a mulțumit în primul rând bunului Dumnezeu pentru chemarea la preoție, în al doilea rând PS Claudiu. De-asemenea a mulțumit PS Alexandru, care l-a primit în rândul clerului Eparhiei de Lugoj. Un gând aparte de mulțumită și recunoștință a avut pentru părinți și cei apropiați. De asemenea părintele a mulțumit tuturor celor care au contribuit la formarea lui preoțească: formatori și îndrumători spirituali. Nu în ultimul rând a mulțumit celor două coruri care au contribuit la solemnitatea acestui eveniment. Mons. Angelo-Narcis Pop, Vicar general, a mulțumit – în numele PS Alexandru și întregii Eparhii – PS Claudiu Pop pentru vizita în Eparhia de Lugoj și pentru săvârșirea hirotonirii noului preot. Evenimentul s-a încheiat cu binecuvântarea personală pe care acesta a acordat-o, începând cu PS Claudiu și continuând cu preoții și toți credincioșii prezenți.
La final, oaspeții invitați au continuat bucuria la palatul episcopal printr-o agapă frățească. În cadrul agapei, Preasfințitul Alexandru a mulțumit Preafericitului Părinte Cardinal Lucian și Preasfințitului Claudiu care, într-o situație excepțională, a acordat taina Sfintei Preoții în calitate de delegat. PS Alexandru l-a felicitat pe părintele nou hirotonit și l-a încurajat să slujească în curăție sufletească și trupească, privind mereu spre Domnul Isus. Preasfinția Sa a subliniat nevoia de preoți din ziua de astăzi, dar mai ales nevoia de a avea preoți sfinți, cu o viață de rugăciune și o dedicare totală lui Dumnezeu și oamenilor. (Raimondo-Mario Rupp pentru BRU.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 3274, Ultimul acces: 2020-07-12 01:34:25

»  Hirotesire de ipodiacon în Catedrala Lugojului (2016-05-13)

 Închide 

Hirotesire de ipodiacon în Catedrala Lugojului

[2016-05-13]
13.05.2016, Lugoj (Catholica) - În Duminica a doua după Paști (a Tomii), la 8 mai 2016, în cadrul Sfintei Liturghii arhierești săvârșită la Catedrala din Lugoj, Preasfinția Sa Episcop Alexandru Mesian a acordat treptele minore – tonsura, lectoratul și ipodiaconatul – tânărului teolog Ionuț Cătălin Blidar.
Originar din Timișoara, tânărul teolog este licențiat în Teologie pastorală. În perioada 2013-2016 a urmat un curs de studii ecumenice la universitatea „San Bernardino” din Veneția unde a obținut licența. În prezent urmează studii pentru doctorat la universitatea Pontifical㠄Antonianum” din Roma. După conferirea ordurilor minore s-a continuat celebrarea Sfintei Liturghii, la care ecteniile au fost rostite de noul ipodiacon Ionuț Cătălin. Alături de Preasfințitul Alexandru au concelebrat: Mons. Angelo-Narcis Pop, Vicar general, pr. Teodor Baba, protopop de Lugoj și pr. prot. on. Ioan Pop, parohul Catedralei. Răspunsurile au fost date de corul „Reînvierea” al Catedralei, dirijat de prof. Olimpia Drăgan.
Preasfințitul Alexandru l-a felicitat pe tânărul neo-hirotesit și pe părinții lui și pe toți cei care l-au însoțit. L-a încredințat ocrotirii Preacuratei Fecioare Maria și i-a reamintit că face parte dintr-o Biserică martiră care a dat mărturie de credință în Dumnezeu și Biserica Sa. Acordarea treptelor minore – tonsura, lectoratul și ipodiaconatul – face parte din itinerariul formativ spre Sacramentul deplină al preoției. După Sfânta Liturghie, la Palatul Episcopal a avut loc agapa frățească. (Raimondo-Mario Rupp pentru BRU.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 3094, Ultimul acces: 2020-07-12 01:34:25


Nr. vizualizări:9148
Data ultimei vizualizări:2020-07-12 01:34:25
Data actualizare:2019-02-25 11:49:43
Data încărcării:2006-03-23 04:11:21
Nr. Mesaje:0
Nr. Fotografii:63
Fotografi:Brudi Fürbacher: 54, Nelu_Pozaru: 6, ro.wikipedia.org: 1, internet: 1, Voluntar: 1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Setul de Fotografii 1
Data: 2010-11-24
Aparat: Canon Canon PowerShot A630
Contor: 73

Vedere de ansambli
Foto: Brudi Fürbacher

Data: 2010-11-06
Aparat: BenQ Corporation DC C125X series
Contor: 27

Vedere de ansamblu
Foto: Nelu_Pozaru

Data: 2014-02-17
Contor: 18

Vedere de ansamblu
Foto: Nelu_Pozaru

Data: 2014-02-07
Contor: 15

Vedere de ansamblu
Foto: Nelu_Pozaru

Data: 2014-02-17
Contor: 17

Vedere de ansamblu
Foto: Nelu_Pozaru

Data: 2010-11-25
Contor: 86

Vedere de ansamblu
Foto: internet

Data: 2008-11-26
Aparat: Canon Canon PowerShot A630
Contor: 30

Vedere de ansamblu
Foto: Brudi Fürbacher

Data: 2012-12-01
Contor: 24

Vedere de ansamblu
Foto: Nelu_Pozaru

Data: 2010-11-24
Aparat: Canon Canon PowerShot A630
Contor: 10

Vedere din față
Foto: Brudi Fürbacher

Data: 2010-11-26
Contor: 44

Vedere de ansamblu
Foto: Voluntar

Data: 2010-11-24
Aparat: Canon Canon PowerShot A630
Contor: 3

Vedere din față
Foto: Brudi Fürbacher

Data: 2010-11-24
Aparat: Canon Canon PowerShot A630
Contor: 8

Vedere laterala
Foto: Brudi Fürbacher

Data: 2010-11-24
Aparat: Canon Canon PowerShot A630
Contor: 5

Vedere laterala
Foto: Brudi Fürbacher

Data: 2010-11-24
Aparat: Canon Canon PowerShot A630
Contor: 19

Vedere din spate
Foto: Brudi Fürbacher

Data: 2010-11-24
Aparat: Canon Canon PowerShot A630
Contor: 15

Vedere din spate
Foto: Brudi Fürbacher

Data: 2010-11-24
Aparat: Canon Canon PowerShot A630
Contor: 10

Vedere laterala
Foto: Brudi Fürbacher


Setul de Fotografii 2
Setul de Fotografii 3
Setul de Fotografii 4