Alexandria :: Biserica Baptista Emanuel - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Baptistă Emanuel
Alexandria
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Baptist
Localitate:Alexandria
Județ:Teleorman
Adresa:strada Vladimirescu Tudor nr 57
Cod poștal:140035
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.uniuneabaptista.ro, www.alexandria.ro, www.cjTeleorman.ro, tr.prefectura.mai.gov.ro
Nr. vizualizări:29802
Data ultimei vizualizări:2024-05-18 17:05:03
Data ultimei actualizări:2006-03-27 01:39:24
Data încărcării pe sit:2006-03-27 01:39:24
Nr. Mesaje:4
Anunț:
(2011-12-07)
In data de 26.11.2011, a avut loc prima inmormantare in com. Piatra (Teleorman), din Biserica Baptista; Fr. Stefan Paunica, dupa o lunga si grea suferinta, a plecat la Domnul. Cu saptamani inainte de deces Fr. Pastor Mihai Geabou i-a cerut sotiei decedatului de-a se ruga pentru ziua inmormantarii. Fr. Pastor de-asemenea s-a rugat din timp ca Domnul sa pregateasca familia, biserica, iar dansului sa-i dea un mesaj potrivit si cu putere prin Duhul Sfant si vremea sa fie de partea noastra. Dumnezeu ne-a dat mai mult decat am cerut; pentru ca cerem pentru Gloria Lui.
In ziua inmormantarii, nu a fost o predica tip monolog ci o prezentare: “Traditia si Scriptura” (Marcu 7.1-13), prin care s-a argumentat: de ce noi nu aprindem lumanari la mort, nu facem pomeni si altele de felul acesta. Au participat si fratii de credinta din Alexandria. A predicat Fr. Octavian Ivanica si Fr. Mihai Geabou. Oamenii au putut pune intrebari. Fr. Mihai a xeroxat cateva cantari, si a inpartit la cei prezenti pentru a canta. Cantarea care a avut cel mai mare ecou in inimile necredinciosilor (chiar si ei cantau cu noi) a fost: “Numai odata tu traiesti, dar cui te zbati ca sa slujesti…?”
Una peste alta, Dumnezeu ne-a dat mare har. Desi era toamna, ne-a trimis un Soare de primavara asa ca toti au putut sta sa asculte mesajul din Scripturi fara sa se foiasca. Multi au fost cercetati de Domnul. Sunt si inmormantari, acolo unde nu se predica evanghelia curata, ci povesti, acolo unde este laudat mortul si nu Dumnezeu, acolo unde conteaza mai mult ritualul si fala decat mantuirea sufletelor celor prezenti.
Un sfat: daca stii ca in curand vei participa la vreo inmormantare, pregateste-o cu ajutorul lui Dumnezeu si pentru gloria Lui. Si pentru ca va fi o zi a inmormantarii si pentru noi, haideti sa ne-o pregatim de-acum printr-o traire sfanta, placuta lui Dumnezeu.
@yahoo.com
Eveniment:
(2010-08-02)
In data de 01.08.2010, in Biserica de Misiune din Com. Piatra Jud. Telerman, a fost oficiat un Botez Nou Testamentar de catre tanarul Pastor Fr. Mihaita. Candidati au fost trei: doua femei si un barbat: Maria, Laura si George. Au fost prezenti Frati si Surori din Biserica Emanuel Alexandria, Biserica Misiune Com. Viisoara si multi prieteni din com. Piatra. Evenimentul a fost onorat si de prezenta Primarului . A fost un moment foarte emotionant, intrucat este primul Botez in comuna si primul botez oficiat de tanarul Pastor. Deasemenea a fost un moment de inchinare cu formatia de tineri din Alexandria, iar predica a fost tinuta de Fr. Pascu, tatal tanarului Pastor Fr. Mihai. Domnul sa Binecuvanteze in continuare comuna Piatra si sa fie cat mai multe evenimente de acest fel.
@yahoo.com
Urare:
(2010-01-10)
Domnul sa va binecuvinteze si Domnul sa binecuvinteze lucrarea din Piatra
Am fost acolo am cintat in urma cu citiva ani si m-am bucurat cu fratii si surorile din Piatra.
Cu dragoste fratele Vicu Lazau.
Urare:
(2009-02-02)
Domnul sa binecuvanteze pe fratii si surorile din Biserica Baptista din Alexandria, Biserica Misiune din Com. Piatra, Pastorii cu famiilile lor si pe acei care de fiecare data nu precupetesc nimic pt. a ne aduce la cunostinta si intelegere a versetelor din BIBLIE. Am avut marele noroc sa spun asa, de-a cunoaste, un om deosebit, prin care am cunoscut pe DOMNUL. Ii multumesc fratelui Pastor Octavian Ivanica, Fr. Petrica Coltuc si tuturor celor care au fost alaturi de mine pt. al cunoaste pe Domnul nostru ISUS HRISTOS. De aceea ma rog pt. Fr. si Surorile din biserica noastra, ca Dumnezeu sa-i intareasca in credinta.
Domnu sa va Binecuvanteze.
Amin!
Fr. Nicu din Piatra.
nicu_stoica57.yahoo.com
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2010-08-03
Contor: 683

Vedere de ansamblu
Foto: Voluntar