Raciu :: Biserica Invierea Domnului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Învierea Domnului
Râciu
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   FĂRĂ MESAJE 
Religie:Ortodox
Localitate:Râciu
Comună:Râciu
Județ:Mureș
Cod poștal:547485
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile: @gmail.com , www.reintregirea.ro, www.comunaRiciu.ro, comunaRaciu.blogspot.ro, www.CJmures.ro, ms.prefectura.mai.gov.ro
Preot:Ioachim Soțan
Hram:Învierea Domnului
Detalii:Drept urmare, după îndelungi, dar fructuoase demersuri, în anul 2005 a început să se ridice un nou lăcaș al Domnului, iar noua biserică va purta hramul „Învierea Domnului”.
Ridicarea unei noi biserici este însă o întreprindere anevoioasă, pentru că sunt necesare mari resurse financiare și care acum, în vremuri de criză sunt greu de procurat. Poate părea paradoxal, dar preotul paroh Ioachim Soțan este mulțumit și optimist. Mulțumit pentru că a reușit să ridice cam o treime din lăcaș, ceea ce nu e puțin. Mai sunt încă multe de făcut până la finalizarea noii biserici. Este însă optimist, deși nu crede că în timpul care îl mai are până la pensionare – circa 6 ani – ar putea-o vedea finalizată. Dar începutul a fost făcut, iar de aici încolo, spune părintele Soțan „e voia lui Dumnezeu care lucreză prin noi toți, inclusiv prin cei care contribuie după puterile lor la ridicarea acestui sfânt lăcaș. ”
Nr. vizualizări:2059
Data ultimei vizualizări:2023-09-22 02:38:21
Data ultimei actualizări:2020-03-14 12:52:26
Data încărcării pe sit:2019-03-17 17:04:34
Nr. Mesaje:0
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2019-02-02
Aparat: TCL 4047X
Info: BISERICA ORTODOXA NOUA
Contor: 26

Vedere panoramică
Foto: Porcius Maftei