Slobozia :: Schitul Sf. Ioan Rusul - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Schitul Sf. Ioan Rusul
Slobozia
 HARTA S   HARTA G   VREMEA   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   FĂRĂ MESAJE 
Religie:Ortodox
Localitate:Slobozia
Comună:Slobozia
Județ:Giurgiu
Cod poștal:087210
Persoană de contact :Staret Protosinghel Macarie Sotirca
Telefon :0724... Click aici pentru a Vizualiza Telefoanele!
Adresă de e-mail : @yahoo.com @yahoo.com
Adresa web Biserica:www.SchitulIoanRusul.lx.ro
Adrese utile:www.episcopiagiurgiului.ro, www.primariaSlobozia.ro, www.cjGiurgiu.ro, www.prefecturagiurGiu.ro
Hram:Sf. Ioan Rusul
Stil arhitectonic:Tradițional moldovenesc
Detalii:Manastirea Sfantul Ioan Rusul a luat fiinta la sfarsitul anului 2008 pe ruinele unei foste unitati militare a Politiei de Frontiera Giurgiu. Este situata la marginea localitatii Slobozia, comuna aflata la doar cativa pasi de Duntre. In apropiere, se afla o padure de stejari seculari - astazi in posesia manastirii nou infiintate.
Crescut in obstea Schitului Darvari din Bucuresti, cu binecuvantarea P. S. Ambrozie Meleaca, Episcopul Giurgiului, Protosinghelul Macarie Sotirca, primul staret al Manastiri Sfantul Ioan Rusu, a purces la demararea, in data de 20 noiembrie 2008, a primelor lucrari de constructie ale locasului monahal. Pe data de 26 decembrie, anul trecut, a avut loc aici intaia slujba in paraclisul recent amenajat; la liturghie participand si P. S. Ambrozie.
In aproximativ o luna de zile, lucrand cu sase echipe de mesteri veniti de la Piatra Neamt si Suceava, s-a reusit amenajarea unui paraclis, inchinat Sfantului Ioan Rusul, si a unui corp de cladire, ce are la parter o sala de mese pentru 40 persoane, cu bucatarie, iar la etaj, 6 chilii, fiecare cu baia ei.
Paraclisul respecta intru-totul traditiile ctitoriilor moldovenesti din timpul Sf. Voievod Stefan cel Mare. Catapeteasma este sculptata, din lemn de stejar, lucrata manual la Piatra Neamt, nefiind, totusi, terminata. Icoanele existente sunt destul de vechi - din sec. XVIII, si au fost transferate de la vechea biserica a Manastirii Cascioarele, situata pe malul drept al Argesului, pe drumul ce cobora de la Targoviste la Giurgiu, in satul cu acelasi nume. Pe peretii varuiti in alb stralucitor impresioneaza in mod deosebit doua icoane imparatesti, primite de la manastirea amintita mai sus.
In ziua de 29 august 2008, cand Biserica Ortodoxa sarbatorea Taierea Capului Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, P. S. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, asistand la Sfanta Liturghie savarsita in biserica "Sfantul Ioan Rusu" din localitatea Evvia - Grecia, avea sa primeasca in dar din partea gazdelor o icoana din argint a Sfantului Ioan Rusu, precum si o particica din moastele sfantului.
Moastele au fost daruite, mai apoi, de catre Preasfintia Sa, nou infiintatei Manastirii Sfantul Ioan Rusu, din judetul Giurgiu. Manastirea mai are, de asemenea, particele din moastele sfintilor: Ioan Gura de Aur, Elefterie, Haralambie, Nicolae, Siluan Athonitul, Gherasim de la Iordan, Macarie de la Pecerska, Mucenici Prov, Tarah, Andronic, cei 14 mii de prunci ucisi de Irod, Policarp al Smirnei, o particica din Sfanta Cruce, Sfintii Cuviosi ucisi in Manastirile Sfantul Sava, Sinai si Sfantul Teodosie, Pietre din Golgota, Mormantul Mantuitorului, stalpul flagelarii.
Manastirea este prima din tara construita in cinstea Sfantului Ioan Rusul. Fiind soldat, sfantul si-a ales ca locas, iata, o fosta unitate militara, salasluindu-se intre ostasii lui Hristos.
In prezent, in acest asezamant monahal vituiesc trei monahi; dar pe masura ce lucrarile vor inainta si se vor amenaja mai multe chilii, sunt semne ca obstea va creste. Zona este foarte saraca, atat din punct de vedere material dar mai ales spiritual; a fost vitregita mai ales prin absenta manastirilor; acest nou locas fiind a noua manastire proaspat infiintata in judet, in cei aproape doi ani si jumatate de pastorirea P. S. Ambrozie.
Manastirea mai are in custodie, de asemenea, in sat inca o cladire, care a fost camin de copii si care acum este in grija Episcopiei Giurgiu. Acolo se doreste a se infiinta un Asezamant social - Camin de Batrani. Parintii isi propun, ca in timp sa se autogospodareasca prin infiintarea unei ferme de animale. Se mai doreste infiintarea unui atelier de tamaie, si un altul pentru confectionarea de lumanari. Astfel, prin activitatile gospodaresti ce se vor desfasura aici se urmareste ajutorarea cat mai multor persoane nevoiase, care-si vor afla linistea si odihna in acest complex monahal.
Grija parintelui staret se indreapta insa, nu in ultimul rand, spre infiintarea unei biblioteci pentru crestinii din zona, ca si pentru pelerinii ce vor poposi aici, dar si a unui muzeu. Randuiala slujbelor de pana acum este cea obisnuita la care se adauga sambata seara, dupa savarsirea vecerniei, slujba Paraclisului Sfantului Ioan Rusul.
Alte informații:Schitul "Sfântul Ioan Rusu"
Cod fiscal: 24690668
Conturi ale schitului, deschise la BRD Giurgiu:
Lei: RO60BRDE190SV09506631900
Euro: RO03BRDE190SV09534931900
Știri despre biserică:

»  Mănăstirea „Sfântul Ioan Rusul” din Episcopia Giurgiului și-a sărbătorit cel de-al doilea hram (2016-11-21)

 Închide 

Mănăstirea „Sfântul Ioan Rusul” din Episcopia Giurgiului și-a sărbătorit cel de-al doilea hram

[2016-11-21]
de Andrei Pau

ps
Luni, 21 noiembrie 2016, când Biserica Ortodoxă prăznuiește Intrarea Maicii Domnului în Biserică, Mănăstirea Sfântul Ioan Rusul din localitatea Slobozia de Giurgiu și-a sărbătorit cel de-al doilea hram, notează site-ul oficial al Episcopiei Giurgiului.
Credincioșii prezenți la slujbă au avut ocazia să se închine la un fragment din moaștele Sfântului Ioan Rusul, păstrate în biserica mănăstirii.
Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, în biserica nouă a mănăstirii, înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi.
În cuvântul rostit, Preasfinția Sa a evidențiat rolul deosebit al Maicii Domnului în lucrarea de mântuire a oamenilor.
Noi trebuie să-i cerem pururea ajutorul, avându-o totdeauna ca model de viețuire pe Maica Domnului. De asemenea, Maica Domnului este acoperitoarea, apărătoarea, mijlocitoarea și ajutătoarea credincioșilor, înălțând rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu, a încheiat Preasfinția Sa.
La final, Preasfinția Sa a oferit părintelui arhimandrit Teodor Șerban, starețul mănăstirii și Vicarul Administrativ al Episcopiei Giurgiului, un baston de stareț și un set de publicații de la Târgul internațional de carte Gaudeamus
De asemenea, ierarhul a dăruit pentru biserica mănăstirii o icoană reprezentându-o pe Sfânta Cuvioasă Parascheva,. De asemenea, Preasfinția Sa l-a felicitat pe părintele stareț pentru activitatea pastoral-misionară și administrativă desfășurată.
La rândul său, părintele stareț i-a oferit Preasfințitului Părinte Ambrozie o cruce de lemn și o metanie.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1618, Ultimul acces: 2020-05-31 02:19:16

»  Sfințirea noii biserici de lemn a Mănăstirii „Sfântul Ioan Rusul” din Slobozia de Giurgiu (2016-05-28)

 Închide 

Sfințirea noii biserici de lemn a Mănăstirii „Sfântul Ioan Rusul” din Slobozia de Giurgiu

[2016-05-28]
de Robert Nicolae

phpThumb_generated_thumbnailjpg
Mănăstirea „Sfântul Ioan Rusul” din localitatea Slobozia de Giurgiu, și-a sărbătorit, vineri, 26 mai 2016, ocrotitorul. Cu acest prilej, în ziua precedentă sărbătorii, în altarul de vară al mănăstirii, slujba Vecerniei unită cu Litia a fost săvârșită de părintele Arhim. Teodor Șerban, vicar administrativ și stareț al Mănăstirii „Sfântul Ioan Rusul”, alături de un sobor de preoți și diaconi. Slujba Vecerniei a fost urmată de oficierea Tainei Sfântului Maslu în prezența a numeroși credincioși.
În ziua hramului, Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a oficiat slujba de sfințire a noii biserici de lemn a mănăstirii, care a mai primit ca ocrotitori pe Sfânta Cuvioasă Parascheva și pe Sfânta Cuvioasă Xenia.
Cu acest prilej, credincioșii au putut trece prin Sfântul Altar, unde au sărutat Sfânta Evanghelie, Sfânta Cruce și Sfânta Masă. De asemenea, credincioșii veniți în număr mare la acest moment duhovnicesc deosebit din viața mănăstirii au avut bucuria să se închine la moaștele Sfântului Ioan Rusul a cărui raclă a fost așezată într-un loc special amenajat în apropierea sfântului locaș.
După slujba de sfințire, în altarul de vară al bisericii, Episcopul Giurgiului a oficiat Sfânta Liturghie, în cadrul căreia a hirotonit întru diacon pe teologul Constantin Răducu, pe seama Bisericii „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” a Centrului pastoral-cultural „Gavril Drugănescu” al Protoieriei Bolintin.
În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa a vorbit despre modelul de viață creștină oferit de către Sfântul Ioan Rusul și despre nevoia de promovare a valorilor creștine autentice. De asemenea, Preasfinția Sa a evidențiat și importanța cinstirii sfinților care reprezintă de fapt o preamărire a iubirii lui Dumnezeu pentru oameni și a lucrării Lui de înălțare a omului spre frumusețea și viața veșnică a lui Dumnezeu.
La final, Preasfințitul Părinte Episcop Ambrozie, în semn prețuire pentru activitatea pastoral-misionară și administrativă desfășurată, a oferit părintelui Arhim. Teodor Șerban, starețul mănăstirii un baston de stareț. La rândul său, Părintele Vicar Teodor Șerban a oferit Preasfinției Sale o icoană cu chipul Sfântului Ioan Rusul, mulțumindu-i pentru sprijinul arătat în cei opt ani de la înființarea așezământului monahal.
Mănăstirea „Sfântul Ioan Rusul” a luat ființă la sfârșitul anului 2008 pe ruinele unei foste unități militare a Poliției de Frontieră Giurgiu, fiind prima așezare monahală din țara noastră ridicată în cinstea acestui sfânt militar. Înființarea locașului de cult situat la marginea localității Slobozia din jud. Giurgiu, se leagă de o dorință mai veche a Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, care s-a implicat foarte mult ca aici, la marginea unei păduri frumoase, să se ridice o mănăstire care să fie pentru aceste locuri o oază de lumină duhovnicească pentru toți cei care-i vor trece pragul.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1763, Ultimul acces: 2020-05-31 02:19:16

»  Slujire arhierească la Mănăstirea "Sf. Ioan Rusul", Slobozia de Giurgiu (2015-11-23)

 Închide 

Slujire arhierească la Mănăstirea "Sf. Ioan Rusul", Slobozia de Giurgiu

[2015-11-23]
În ziua când Biserica Ortodoxă cinstește ,,Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, Mănăstirea „Sf. Ioan Rusul” din localitatea Slobozia de Giurgiu, și-a sărbătorit cel de-al doilea hram.
Sfânta Liturghie a fost oficiaă de Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, în Altarul de vară al Mănăstirii, înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi, din care a făcut parteși Preacuviosul Părinte Arhim. Theoklitos Bolkas, starețul Mănăstirii „Sf. Arsenie Capadocianul”, Vatopedi, Grecia.
În cuvântul de învățătură rostit cu acest prilej, Preasfinția Sa a evidențiat rolul deosebit al Maicii Domnului pentru mântuirea noastră.Sfânta Fecioară Maria, a arătat ierarhul,s-a făcut slujitoare a Întrupării Cuvântului lui Dumnezeu iar în anii petrecuți la templu, s-a pregătit prin post și rugăciune, ducând o viață în smerenie și ascultare pentru a deveni biserică vie a Duhului Sfânt, iar noi, credincioșii, trebuie să-i cerem pururea ajutorul, avându-o totdeauna ca model de viețuire. Sfântă, mai presus decât toți sfinții, este acoperitoarea, apărătoarea mijlocitoarea și ajutătoarea credincioșilor, înălțând rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu, a încheiat Preasfinția Sa.
La final, Chiriarhul a oferit părintelui Protos. Teodor Șerban, starețul mănăstiriiși Vicarul Administrativ al Episcopiei Giurgiului, un set de cărți duhovnicești și o icoană reprezentându-l pe Sfântul Ioan Rusul, felicitându-l pentru activitatea pastoral-misionară și administrativă desfășurată. La rândul său, părintele stareț i-a oferit Preasfințitului Părinte Ambrozie un omoforși un epitrahil lucrate în atelierul „Sf. Veronica” al Mănăstirii „Sf. Ioan Rusul”.
Totodată, Părintele Theoklitos a primit din partea Episcopului Giurgiului o cruce pectorală, iar din partea părintelui starețun set de veșminte preoțești, de asemenea lucrate în atelierul mănăstirii.
Credincioșii s-au putut închina astăzi la fragmente din moaștele Sf. Ioan Rusul, precum și ale sfântului Arsenie Capadocianul, aduse de la Mănăstirea„Izvorul Tămăduirii”-Drugănescu, Protopopiatul Bolintin.

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 2168, Ultimul acces: 2020-05-31 02:19:16

»  Slujire arhierească în biserica mănăstirii Sfântul Ioan Rusul din localitatea Slobozia de Giurgiu (2013-11-22)

 Închide 

Slujire arhierească în biserica mănăstirii Sfântul Ioan Rusul din localitatea Slobozia de Giurgiu

[2013-11-22]
Pe 21 noiembrie, când Biserica Ortodoxă prăznuiește ,,Intrarea Maicii Domnului în Biserică, a fost prilej de mare bucurie duhovnicească pentru credincioșii care au trecut pragul bisericii Mănăstirii „Sf. Ioan Rusul” din localitatea Slobozia de Giurgiu, informează episcopiagiurgiului.ro
Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a fost săvârșită de Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi. În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa a evidențiat rolul deosebit al Maicii Domnului pentru mântuirea noastră. Sfânta Fecioară Maria, a arătat ierarhul nostru, s-a făcut slujitoare a Întrupării Cuvântului lui Dumnezeu iar în anii petrecuți la templu, s-a pregătit prin post și rugăciune, ducând o viață în smerenie și ascultare pentru a deveni biserică vie a Duhului Sfânt, iar noi, credincioșii, trebuie să-i cerem pururea ajutorul, avându-o totdeauna ca model de viețuire. Sfântă, mai presus decât toți sfinții, este acoperitoarea, apărătoarea mijlocitoarea și ajutătoarea credincioșilor, înălțând rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu, a încheiat Preasfinția Sa.
La final, credincioșii prezenți au primit iconițe cu scena Intrării în biserică a Maicii Domnului și ultimul număr al revistei „Familia Ortodoxă”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3401, Ultimul acces: 2020-05-31 02:19:16

»  Duminica a VIII-a după Rusalii la mănăstirea Sf. Ioan Rusul din Slobozia de Giurgiu (2013-08-18)

 Închide 

Duminica a VIII-a după Rusalii la mănăstirea Sf. Ioan Rusul din Slobozia de Giurgiu

[2013-08-18]
Astăzi, 18 august, creștinii ortodocși s-au aflat în Duminica a VIII-a după Rusalii. Tot astăzi în Biserica Ortodoxă Română a fost sărbătorită și „Duminica românilor migranți”, ocazie cu care, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie în toate parohiile, mănăstirile și schiturile din cuprinsul Episcopiei Giurgiului, în timpul Sfintei Liturghii au fost înălțate rugăciuni de mulțumire, de cerere și de ajutor pentru înmulțirea dragostei între cei plecați din țară și cei rămași acasă, informează episcopiagiurgiului.ro
În altarul de vară al Mănăstirii Sf. Ioan Rusul din localitatea Slobozia de Giurgiu, Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a fost săvârșită de Întâistătătorul eparhiei, înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi. În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa a explicat pericopa evanghelică în care a fost prezentată minunea înmulțirii pâinilor și a peștilor, subliniind marea milostivire a lui Dumnezeu față de om, care, cu cinci pâini și doi pești, hrănește „cinci mii de bărbați, în afară de femei și de copii" (Matei 14, 21), prefigurând, astfel, în chip dumnezeiesc, Sfânta Euharistie sau Taina prin care Îl primim pe Însuși Hristos Domnul, în chipul pâinii și al vinului. De asemenea, Întâistătătorul eparhiei a explicat faptul că Mântuitorul, prin minunea înmulțirii pâinilor și a peștilor, a arătat mulțimilor puterea Sa de a le dărui și pâinea „cea de toate zilele", dar că aveau nevoie și de o altă pâine, de credința în Dumnezeu și în El ca Fiu al lui Dumnezeu.
Totodată, Preasfinția Sa a vorbit și despre rolul acestei Duminici a românilor migranți care nu face altceva decât să le amintească românilor plecați la muncă sau la studii în străinătate că trebuie să păstreze valorile creștine românești și identitatea națională.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3476, Ultimul acces: 2020-05-31 02:19:16

»  Sfântul Macarie cel Mare cinstit la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul (2012-01-19)

 Închide 

Sfântul Macarie cel Mare cinstit la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul

[2012-01-19]
Biserica Ortodoxă l-a sărbătorit la 19 ianuarie pe Sfântul Cuvios Macarie cel Mare. În această zi, Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, s-a aflat în mijlocul obștii Mănăstirii Sf. Ioan Rusul din localitatea Slobozia de Giurgiu, informează episcopiagiurgiului.ro. Cu acest prilej, Preasfinția Sa, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a săvârșit Sfânta Liturghie Arhierească în biserica mănăstirii.
În cuvântul de învățătură adresat celor prezenți, Chiriarhul Eparhiei Giurgiului a vorbit despre viața pilduitoare a Sfântului Macarie Egipteanul, unul dintre marii întemeietori ai monahismului.
La final, Preasfinția Sa l-a felicitat pe părintele Macarie Șotârcă, Starețul Mănăsătirii „Sf. Ioan Rusu', cu prilejul zilei sale onomastice, dăruindu-i în semn de prețuire o icoană a sfântului său ocrotitor.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 4515, Ultimul acces: 2020-05-31 02:19:16

»  Sfântul Ioan Rusu sărbătorit în Episcopia Giurgiului (2011-05-27)

 Închide 

Sfântul Ioan Rusu sărbătorit în Episcopia Giurgiului

[2011-05-27]
Mănăstirea Sfântul Ioan Rusu din localitatea Slobozia de Giurgiu și-a sărbătorit astăzi, 27 mai, ocrotitorul. Cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjurat de un impresionant sobor de preoți și diaconi, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în altarul de vară al mănăstirii, informează episcopiagiurgiului.ro. Manifestările religioase închinate „Sfântului Ioan Rusu” au debutat în ajunul sărbătoririi sfântului cu săvârșirea slujbei de priveghere de către un sobor de preoți și diaconi, în fruntea căruia s-a aflat Preasfințitul Părinte Ambrozie. Cu această ocazie, într-un loc special amenajat în curtea mănăstirii, au fost așezate, spre închinare, părticele din moaștele ocrotitorului sfintei mănăstiri. De asemenea, sutele de credincioși prezenți au avut posibilitatea să se închine și la părticele din moaștele mai multor sfinți: Sf. Vasile cel Mare, Sf. Grigorie de Nyssa, Sf. Nectarie de Eghina, Sf. M. Mc. Pantelimon, Sf. Ier. Nifon, Patriarhul Constantinopolului etc., aduse de către o delegație din Grecia din orașul istoric Tesalonic, condusă de către părintele Arhim. Dimitrios Kavadias. Tot din Grecia a fost adusă și așezată spre închinare o părticică din lemnul Sfintei Cruci, spre folosul duhovnicesc al credincioșilor.
După săvârșirea Sfintei Liturghii, Preasfințitul Părinte Ambrozie a rostit un cuvânt de învățătură în care a vorbit despre modelul autentic pe care îl reprezintă Sfântul Ioan Rusu pentru noi, creștinii. Totodată, Chiriarhul locului a vorbit și despre darul sfințeniei, care reprezintă procesul de transfigurare subiectivă a credinciosului prin participare nemijlocită la viața în Hristos, care este sfințenia însăși. Sfințenia este un atribut, o însușire a lui Dumnezeu, din care El împărtășește și pe credincioși, un dar de sus venit prin Iisus Hristos, care s-a făcut pentru noi înțelepciune de la Dumnezeu, dreptate și sfințire și răscumpărare, a încheiat Preasfințitul Părinte Ambrozie. De asemenea, Preasfinția Sa a evidențiat și activitatea deosebită desfășurată de către părintele protos. Macarie Șotârcă, starețul mănăstirii, care, sprijinit atât de Centrul Eparhial, precum și de numeroși creștini, a ridicat în scurt timp o biserică închinată Sfântului Ioan Rusu, un impresionant altar de vară, un corp de chilii și o trapeză care să adăpostească atât viețuitorii mănăstirii, cât și pelerinii dornici de liniște duhovnicească.
La final, credincioșilor prezenți la eveniment le-au fost împărțite sute de pachete și icoane cu Sfântul Ioan Rusu.
Mănăstirea Sfântul Ioan Rusu a luat ființă la sfârșitul anului 2008 pe ruinele unei foste unități militare a Poliției de Frontieră Giurgiu. Înființarea locașului de cult situat la marginea localității Slobozia din jud. Giurgiu se leagă de o dorință mai veche a Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, care s-a implicat foarte mult ca aici, la marginea unei păduri frumoase, să fie ridicată o mănăstire care să devină pentru aceste locuri o oază de lumină spirituală pentru toți cei ce vor păși pragul sfintei mănăstiri, prima din țară construită în cinstea Sfântului Ioan Rusu. Fiind soldat, sfântul și-a ales ca locaș o fostă unitate militară, sălășluindu-se între ostașii lui Hristos.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 4151, Ultimul acces: 2020-05-31 02:19:16


Nr. vizualizări:4348
Data ultimei vizualizări:2020-05-31 02:19:16
Data actualizare:2015-02-06 07:31:11
Data încărcării:2009-09-03 19:36:44
Nr. Mesaje:0
Nr. Fotografii:2
Fotografi:CrestinOrtodox.ro: 2

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2009-09-04
Contor: 101

Vedere din lateral
Foto: CrestinOrtodox.ro

Data: 2009-09-04
Contor: 95

Interior
Foto: CrestinOrtodox.ro